Μια προτασούλα!
- member21
- More than 100 posts user
Μια προτασούλα!
- Επικοινωνία:
Ούτε είναι εμπορικό το site ούτε εξυπηρετεί κανένα άλλο σκοπό εκτός από το μεράκι μας για το ρεμπέτικο. Έχουν γίνει τόσα πράγματα από τότε που ξεκίνησε η σελίδα και θα γίνουν κι άλλα τουλάχιστον τη στιγμή αυτή όσο αναφορά την ταξινόμηση των τραγουδιών κλπ.
Τώρα για το ποια τραγούδια δεν έχεις κατεβάσει ακόμα και ποια σου λείπουν μου φαίνεται λίγο υπερβολικό.
1) prosopikos xairetismos kathe melous, otan mbeneis sthn selida.
2) Erotisi th idos kafe na mas prsosferi o Admin, egw prosopika protimaw ton Elliniko, metrio pros gluko me 28 fouskales gia kamaki.
3) Meta ths 13.00, as mas protini o Admin diafora menu gia "meze", meta apo tosin wra serfing piname kai ligo nte.....
4) Meta ths 20.00 na uparxei sthn "karta" kai kanena poto kai to site na leitourgisi os Internet-Mbaraki me Chill Out music thn wra pou kareBazoume ta rembetika ( gia na mhn Bariomaste kiolas... )
Ean ksexasa kati h protimate kati parapanw, as anaferthi edw, gia na mborei o Admin kai h paera tou na ta kanonisi ola auta gia parti mas... Bebea xoris pliromh...
Αυτό που κάνω εγώ όταν έχω καιρό να μπω στη σελίδα είναι ότι πηγαίνω εκεί που λέει «δείτε τα τραγούδια» και διαλέγω να μου εμφανίσει «ΟΛΑ». Αυτό τότε τα βγάζει σε χρονολογική σειρά κα μπορείς να βρεις τι ανέβηκε από την τελευταία φορά που το κοίταξες. Τα 20 πιό πρόσφατα τα βγάζει άλλωστε και σε λίστα στην κεντρική σελίδα κάτω-κάτω.
- member21
- More than 100 posts user
mpletsas έγραψε:Ο admin μάλλον ξενέρωσε γιατί όπως μου φαίνεται κι εμένα (γιατί ξέρω κι εγώ από προγραμματισμό) είναι κάπως μπελαλήδικο και ήδη έχει κάτσει να φτιάξει πολλά πράγματα. Γίνεται φυσικά αλλά θα ήθελε και μια μεγάλη βάση και ίσως να ξετίναζε και το μηχάνημα, ενώ υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να βρεις αυτό που λες.
Αυτό που κάνω εγώ όταν έχω καιρό να μπω στη σελίδα είναι ότι πηγαίνω εκεί που λέει «δείτε τα τραγούδια» και διαλέγω να μου εμφανίσει «ΟΛΑ». Αυτό τότε τα βγάζει σε χρονολογική σειρά κα μπορείς να βρεις τι ανέβηκε από την τελευταία φορά που το κοίταξες. Τα 20 πιό πρόσφατα τα βγάζει άλλωστε και σε λίστα στην κεντρική σελίδα κάτω-κάτω.
Πολύ σωστά φίλε mpletsas, έχεις δίκιο δεν το είχα πάρει πρέφα αυτό που ανάφερες. thanks