Προταση/Παρακληση
Συγνωμη προκαταβολικα για την επιμονη μου στο θεμα , αλλα επειδη δεν υπηρξε καποια αντιδραση απο τους υπευθυνους της σελιδας στην προταση μου , ενω αντιθετα πολλοι απο τους χρηστες εδειξαν ενδιαφερον , θα ηθελα να ρωτησω ξανα εαν υπαρχει περιπτωση (εφοσον και εαν βεβαια ειναι τεχνικα απλο) να γινει κατι τετοιο στο (οχι απαραιτητα αμεσο) μελλον.
Ευχαριστω πολυ.
Αν φτιάχνετε έναν πίνακα (μην τον λέτε βάση γιατί η ο όρος «βάση δεδομένων» σημαίνει κάτι άλλο) με τα στοιχεία των τραγουδιών και τον ενημερώνετε άπαξ, «ψωνίζετε» λάθη και ανακρίβειες.
Για τον λόγο αυτό, προσωπικά δεν μπαίνω καν στον κόπο να κατεβάσω τραγούδια από τη σελίδα ή να τα ταξινομήσω στον δίσκο μου. Χρησιμοποιώ την ίδια τη σελίδα για αναζήτηση/οργάνωση των τραγουδιών και όταν θέλω να ακούσω κάτι, το κάνω στρημ επιτόπου. (Έχω γρήγορη σύνδεση εννοείται.)
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε τίποτα. Θα δούμε τί μπορούμε να κάνουμε... Ως τότε συνιστώ να επισκέπτεσθε τη σελίδα μια φορά το μήνα τουλάχιστον, για να μη χάνετε επεισόδια.
-
- More than 100 posts user
- Επικοινωνία:
rumeliotisx@yahoo.com ευχαριστω
εγω μαζευω κυριως δεκαετιας 60 αν θελεις κατι απο αυτη τη δεκαετια κατα 90% θα το εχω