Αααααααχ!

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Κλειδωμένο
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
j1m
More than 50 posts user
Δημοσιεύσεις: 51
Εγγραφή: 08 Μάιος 2006 07:04 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

#8 Δημοσίευση από j1m »

Κρίμα :( Πολλά τραγούδια περίμεναν τη σειρά τους για να μπουν στον αμύθητο θησαυρό τούτης της σελίδας,ας ελπίσουμε σε μια λύση ώστε να μείνουν προσβάσιμα όλα αυτά τα τραγούδια.

Άβαταρ μέλους
bill1961
συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)
Δημοσιεύσεις: 1024
Εγγραφή: 10 Μάιος 2005 11:51 pm
Τοποθεσία: Ηγουμενίτσα

#9 Δημοσίευση από bill1961 »

Αυτή η σκέψη υπήρχε πάντα, απωθημένη όμως στο βάθος του μυαλού μας...
Φαίνεται πως ήρθε η ώρα...
Όμως, Μάκη και Κώστα, φίλοι μου, θα ήθελα να σας πω κάτι που άκουσα από κάποιον άλλο φίλο στην πρόσφατη μάζωξη στη Θεσσαλονίκη:
"Αυτό το site μου άλλαξε την κοινωνική μου ζωή"
Συνυπογράφω....
Οι φιλίες που δώσατε την ευκαιρία να δημιουργηθούν εδώ, δε σβήνονται με τίποτα και δεν τελειώνουν εδώ. Όσο για τα τραγούδια, κάποιον τρόπο θα βρούμε...

Άβαταρ μέλους
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
Δημοσιεύσεις: 22
Εγγραφή: 04 Φεβ 2006 03:16 am
Τοποθεσία: ΚΩΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

#10 Δημοσίευση από ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ »

Αδερφια πιστευω πως ολα μα ολα τα μελη και οχι μονο της σελιδας ειναι προθυμα να βοηθησουν στο βαθμο που μπορουν,καλο ειναι να συνεχιζεται η συγγεκριμενη κουβεντα και οποιος νομιζει πως εχει ιδεες για το προβλημα ας τις προτεινει ισως τελικα βρεθει λυση.
Βρείτε μου έναν άνθρωπο να τα 'χει λύσει όλα, γιατι εγω δεν το καμα μα δεν με νοιαζει κιολα.

Άβαταρ μέλους
voulou
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 192
Εγγραφή: 04 Δεκ 2006 11:56 am
Τοποθεσία: Πάτρα

#11 Δημοσίευση από voulou »

Προς Admin:
Σε καμία περίπτωση δεν είχα σκοπό να σε στενοχωρήσω ή να σε θίξω ειδικά όταν πρόκειται για ένα ευαίσθητο θέμα και αν το έκανα ήταν λάθος και σου ζητώ συγγνώμη. Μάλλον έδωσα περισσότερη σημασία στην τεχνική πλευρά του θέματος και λιγότερη στην ανθρώπινη. Συμβαίνει μερικές φορές......
Και πάλι με συγχωρείς.

Άβαταρ μέλους
fakk
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 933
Εγγραφή: 07 Μαρ 2006 10:22 am

#12 Δημοσίευση από fakk »

Θα ξαναπώ τη γνώμη μου, που την είχα εκφράσει και παλαιότερα με πμ στον Admin. αλλά δεν πήρα ικανοποιητική απάντηση ενδεχομένως διότι δεν έγινα αντιληπτός.

ΤΙ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ Η ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ Rapidshare;
Αυτό θα μπορούσε να γίνει, είτε εξ'αρχής, είτε μόνο για τελική αποθήκευση.

Νομίζοντας ότι η δεύτερη λύση είναι η καλύτερη, θα προσπαθήσω να περιγράψω χονδρικά πως την εννόω.

1. Τα τραγούδια ανεβαίνουν στη σελίδα:
Α) όπως σήμερα: Δηλαδή κάθε τραγούδι έλεγχεται απο τον Admin. για το αν σέβεται τα κριτήρια: α) να είναι σε mp3, β) δεν υπάρχει ήδη, γ) στη περίπτωση που ήδη υπάρχει, να είναι καλύτερης ποιότητας σε ήχο, ή να είναι ολόκληρο (αν στη προηγούμενη αποθήκευση δεν ήταν), δ) η ηχογράφησε να έγινε πριν το 1954, ε) δυνατότητα εξαίρεσης του #δ) με όμως κάποια κριτήρια (π.χ. η πρώτη εκτέλεση έγινε πριν το 1954 και η συγκεκριμένη πριν (π.χ.) το 1977), στ) ενδεχομένως και άλλα κριτήρια. Επι πλέον ο Admin. διορθώνει ή/και συμπληρώνει τους συντελέστές ή άλλα στοιχεία.
Β) τα τραγούδια ανεβαίνουν είτε αυτόματα, είτε απο τον Admin. χωρίς όμως τον σημερινό έλεγχο (ενδεχομένως κάποιο χονδρικό και γρήγορο έλεγχο, αν κάτι είναι πόλυ χοντρό).

2. Παραμένουν στη σελίδα για 15 ή 30 ημέρες, προσβάσιμα (για κατέβασμα) είτε απ'όλους (αν αυτό δε δημιουργεί πρόβλημα), είτε απ' αυτούς που θα τα ελέγξουν (ένας η περισσότεροι) ως προς τα κριτήρια, οι οποίοι θα προτείνουν στον Admin. να διαγράψει ή να διορθώσει ωρισμένα.

3. Τα εγκεγκριμένα πλέον τραγούδια θα πακετάρονται ανα 100ΜΒ και θα ανεβαίνουν στο Rapidshare. Στον τίτλο του κάθε πακέτου θα υπάχει η χρονική περίοδος που ανέβηκαν τα τραγούδια στη σελίδα. Τα link των πακέτων θα υπάρχουν κάπου στη σελίδα.

4. Τα τραγούδια εξακολουθούν να παραμένουν στη σελίδα, αλλά δεν είναι πλέον προσβάσιμα (για κατέβασμα). Θα πρέπει κάποιος να κατεβάσει απο το Rapidshare το πακέτο που αντιστοιχεί στην ημερομηνία που ανέβηκε το τραγούδι.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, μειώνεται σημαντικά η δουλειά του Admin., δεν καταπονείται ο server και το κατέβασμα των τραγουδιών γίνεται γρήγορα.

Τι γίνεται με τα ως τώρα ανεβασμένα τραγούδια;

Ε λοιπόν έχουν ήδη ανέβει στο Rapidshare.

Κλείνοντας να πω οτι είμαι σίγουρος πως πάρα πολλοί θα μπορούσαν (αλλά και θα το ‘θελαν με την καρδιά τους) να βοηθήσουν. Εγώ είμαι ένας απ’ αυτούς.

Τα όσα λέει ο Βασίλης είναι αλήθεια, αλλά είναι περισσότερον αλήθεια για τους ξενητεμένους.

Άβαταρ μέλους
j1m
More than 50 posts user
Δημοσιεύσεις: 51
Εγγραφή: 08 Μάιος 2006 07:04 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

#13 Δημοσίευση από j1m »

Το "πρόβλημα" δεν είναι η πρόσβαση στα ήδη ανεβασμένα τραγούδια.Λογικά αρκετοί θαμώνες θα τα έχουν κατεβάσει όλα.Το "πρόβλημα" είναι με τα τραγούδια που υπήρχαν,αλλά δεν έχουν ανέβει εως σήμερα.

Άβαταρ μέλους
vacondios
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 324
Εγγραφή: 28 Αύγ 2004 07:17 am
Τοποθεσία: Αρτέμιδα Αττικής

#14 Δημοσίευση από vacondios »

Admin έγραψε:Ανακοινώνουμε ότι η σελίδα δεν είναι πλέον εφικτό να συνεχίζει να φιλοξενεί τραγούδια για κατέβασμα.
Μια ερώτηση-διευκρίνηση: Θα σταματήσει να δέχεται νέο υλικό για ανέβασμα και η βάση δεδομένων θα "κλειδώσει" όπως έχει τώρα ή όλα αυτά τα τραγούδια που υπάρχουν ήδη στη βάση θα πάψουν να είναι downloadable και "θα πεταχτούν στα σκουπίδια" ?

Κλειδωμένο

Επιστροφή σε “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”