Πωλείται τετράχορδο μπουζούκι

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την κατασκευή ενός οργάνου. Πού μπορούμε να βρούμε μουσικά όργανα.
Κλειδωμένο
Message
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
georgalasg
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 237
Εγγραφή: 28 Σεπ 2004 11:41 am
Τοποθεσία: Καλαμάτα - Κυπαρίσσι Λακωνίας

Πωλείται τετράχορδο μπουζούκι

#1 Δημοσίευση από georgalasg »

Πωλείται το εικονιζόμενο τετράχορδο μπουζούκι. (Περισσότερες φωτογραφίες τις επόμενες μέρες)

Εικόνα

Εικόνα


Φωτογραφίες από το σκάφος αργότερα. (Όχι ότι έχει σημασία αλλά έχει πολλά μπιχλιμπίδια .. Εννοώ τα λουλουδάκια στα πλάγια και στο πίσω μέρος του σκάφους)

Κατασκευάστηκε το 1998 από τον κύριο Μπαλάβρατζη στη Θεσσαλονίκη (εργαστήριο ΝΟΤΑ) . Αγοράστηκε 320.000 δρχ. Είναι από τα πολύ καλά όργανα του οργανοποιού. Επιπλέον, είχα αγοράσει τον μαγνήτη που φοράει. Δε θυμάμαι τιμή (10-20.000 περίπου) . Είναι αρκετά μπάσο.

Η αγορά έγινε με τη βοήθεια του Στάθη Μιλάνου σε μία επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, με επιλογή από μεγάλη ποικιλία οργάνων που υπήρχαν στο εργαστήριο. Οπότε σίγουρα είχε γίνει σωστή επιλογή.

Το όργανο δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα αυτά τα 12 χρόνια.
Το χρησιμοποίησα τα τρία πρώτα χρόνια αρκετά για εξάσκηση και λίγο σε μαγαζιά και από το 2001 και μετά μπήκε στη ντουλάπα καθώς σταμάτησα να παίζω μπουζούκι. (Το ξαναέπιασα φέτος με τρίχορδο)

Από ξύλα... το σκάφος είναι από Καρυδιά. Τα υπόλοιπα είναι τα γνωστά. Καπάκι έλατο , ταστιέρα έβενος κλπ...

Παρόλο που δεν είχε κάποιο εμφανές πρόβλημα πριν 15 μέρες το πήγα σε έναν οργανοποιό για να του ρίξει μια ματιά και να φτιάξει τις μικρολεπτομέρειες που θα έβλεπε σαν ειδικός.

Το μπουζούκι το πουλάω μόνο επειδή δεν πρόκειται να ξαναπιάσω τετράχορδο στα χέρια μου. Το έχω γυρίσει σε τρίχορδο (αγόρασα και ένα καλό) οπότε δεν υπάρχει λόγος να το κρατάω. Αν και δεν είναι απόλυτα σίγουρος ότι θέλω να το δώσω :oops: :cry:

Επειδή μένω τα τελευταία δυο χρόνια Καλαμάτα και μάλλον είναι δύσκολο για τους περισσότερους να το δείτε και να το παίξετε το έχω αφήσει σε φίλο στον Πειραιά.

Όποιος θέλει να το δει μπορεί να πάει στο κατάστημα του φίλου μου στο Κέντρο του Πειραιά στην Οδό Φίλωνος 69. Είναι μαγαζί με παπούτσια. Ο φίλος μου λέγεται Τάσος Δούκας. Προσοχή υπάρχει και άλλο μαγαζί Δούκας. Να βρείτε τον Τάσο. Έχω συνεννοηθεί μαζί του . Μπορείτε να το παίξετε όσο θέλετε. Ωράριο καταστημάτων. Το τηλέφωνο του για οδηγίες αν δε ξέρετε την περιοχή είναι 210-4125254.
Ο φίλος μου δεν έχει ιδέα από μπουζούκια, οπότε ότι θέλετε ρωτάτε εμένα. Με πμ ή μαιλ. Η τηλέφωνο.

georgalasg παπάκι yahoo.gr

6979-335751 (Την επόμενη βδομάδα καλύτερα μετά της 15.00. Μετά όποτε θέλετε)

Για να ανεβάσω ήχο αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο λόγω απόστασης αν και υπάρχει μια πιθανότητα να ανέβω Αθήνα μέσα στη βδομάδα… Αν και δεν πολυσυμφωνώ με ηχητικό δείγμα από κάμερες…

Το μπουζούκι θα δοθεί με σκληρή δερμάτινη θήκη (όχι τις πλαστικές φτηνιάρικες σκληρές) και με τον μαγνήτη ο οποίος είναι σχεδόν αχρησιμοποίητος.
Τιμή 1400 Ε.


ΥΓ . Ξεχασα να αναφέρω ότι είναι πανάλαφρο...
Ταβέρνα η Σκάλα του Μιλάνου Βόλος
Η αυθεντική μουσική

Τρίχορδο και ξερό ψωμί

Άβαταρ μέλους
georgalasg
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 237
Εγγραφή: 28 Σεπ 2004 11:41 am
Τοποθεσία: Καλαμάτα - Κυπαρίσσι Λακωνίας

#2 Δημοσίευση από georgalasg »

To μπουζούκι ανταλάχθηκε με τρίχορδο μπουζούκι με ταμπελίτσα Ζοζέφ του 1995 (συν ενα ποσό μετρητά). Τωρα είναι δεν είναι ποιος ξέρει...
Μπορει να κλειδωθεί η αγγελία
Ευχαριστώ... :D
Ταβέρνα η Σκάλα του Μιλάνου Βόλος
Η αυθεντική μουσική

Τρίχορδο και ξερό ψωμί

Κλειδωμένο

Επιστροφή σε “Κατασκευαστές”