Αναζήτηση τραγουδιών ανά μια χρονιά μόνο.

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Message
Συγγραφέας
Ιουλία
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 23 Φεβ 2009 05:35 pm

Αναζήτηση τραγουδιών ανά μια χρονιά μόνο.

#1 Δημοσίευση από Ιουλία »

Γεια σε όλους και καλή χρονιά. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα να ακούμε τα τραγούδια από τον Player ανά χρονιά π.χ. μόνο τα τραγούδια του 1934. Στην αναζήτηση υπάρχει η δυνατότητα να τα ακούμε ανά πενταετία αλλά επειδή είναι πολλά ο Player δεν ανοίγει καθόλου (δοκίμασα και με Internet Explorer και με Chrome και με Mozilla Firefox και σε άλλο κομπιούτερ αλλά πάλι δεν ανοίγει). Αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα πως μπορώ να τα αναζητήσω ανά χρονιά προσπάθησα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ίσως είναι υπερβολικό αυτό που λέω αλλά εμένα με βολεύει πολύ αυτός ο τρόπος (ανά μια χρονιά μόνο) γιατί έτσι ακούω ποικιλία τραγουδιών και μπορώ να ακούσω και δεύτερη φορά αν θέλω το ίδιο τραγούδι ή να αποφύγω κάποιο. Συγνώμη αν κούρασα αλλά υπάρχει κάποια λύση;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ιουλία

Άβαταρ μέλους
ikarus260
More than 100 posts user
Δημοσιεύσεις: 123
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2006 01:47 pm

#2 Δημοσίευση από ikarus260 »

Μπορείς αν θες κάποιο τραγούδι να το βρεις στην αναζήτηση και να το ακούσεις όποτε θες :). Άλλωστε είναι αδύνατον να ακούσεις τόσα τραγούδια μαζεμένα

Άβαταρ μέλους
bill1961
συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)
Δημοσιεύσεις: 1008
Εγγραφή: 10 Μάιος 2005 11:51 pm
Τοποθεσία: Ηγουμενίτσα

#3 Δημοσίευση από bill1961 »

Δεν υπάρχει η δυνατότητα "ανά χρονιά". Άλλωστε δε θα ήταν και ακριβές αφού δεν υπάρχουν χρονολογικά στοιχεία για όλα τα τραγούδια στη βάση.

Ιουλία
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 23 Φεβ 2009 05:35 pm

#4 Δημοσίευση από Ιουλία »

Το ξέρω ότι δεν έχουν όλα τα τραγούδια χρονολογία το λέω για αυτά που έχουν. Απλά παλιά άνοιγα την αναζήτηση ανά πενταετία και άκουγα τραγούδια συνεχόμενα όπως στο ραδιόφωνο (και δημοτικά και ρεμπέτικα τα πάντα γενικά) και προσπερνούσα όσα δεν μου άρεσαν και με βόλευε πολύ αυτό γιατί όλη μέρα ακούω μουσική κάνοντας ταυτόχρονα άλλες δουλειές. Με αυτό το τρόπο μάθαινα τραγούδια που δεν θα έβαζα ποτέ μόνη μου να ακούσω και είχα ανακαλύψει πολλά διαμάντια άγνωστα. Είχα σκεφτεί μήπως συμπληρώνοντας ίσως στην σύνθετη αναζήτηση τα πεδία "Έτος από" και "Έτος έως" με την ίδια χρονολογία χωρίς άλλη επιλογή γινόταν κάτι αλλά από ότι κατάλαβα κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Το ότι υπάρχουν τόσα τραγούδια μαζεμένα είναι από μόνο του άθλος και μου αρκεί. Σας ευχαριστώ πάντως για την άμεση ανταπόκριση στο ερώτημά μου.
Ιουλία

giwrgos_p
More than 50 posts user
Δημοσιεύσεις: 95
Εγγραφή: 30 Σεπ 2006 08:03 pm

#5 Δημοσίευση από giwrgos_p »

Πάντως, αν συμπληρώσεις το πεδίο "συνθέτης", τότε δουλεύει η αναζήτηση βάζοντας το ίδιο έτος στα πεδία "από" και "έως".

Απάντηση

Επιστροφή σε “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”