Περί κατεβάσματος (μεταφορά από άλλο τόπικ)
-
- More than 150 posts user.
Περί κατεβάσματος (μεταφορά από άλλο τόπικ)
Μπράβο παιδιά, επιτέλους ξανάνοιξε! Μόλις (Δεκέμβριο 2006) αναβαθμίστηκα σχεδόν αμέσως το σάιτ σταμάτησε... Τώρα που ξαναξεκινάει, ξεκινάω και εγώ να μαζεύω κομμάτια. Όταν εξοικειωθώ θα μπορέσω και να ανεβάσω κάτι, αν και τι να ανεβάσω, όλα τα έχετε!
Θα ήθελα να ξέρω ποιοί είναι οι περιορισμοί στην πυκνότητα κατεβασμάτων: πόσα κομμάτια επιτρέπονται μεμιάς και πόσος χρόνος πρέπει να περάσει για να ξαναξεκινήσεις.
Μπράβο πάντως για την ταχύτητα, σταθερά γύρω στα 100!
Συγχαρητήρια!
Το έχεις ξαναπεί ότι τα πράγματα είναι αυστηρά κ άδικα κλπ. Σκέψου να ειναι 20 άτομα μέσα κ να κατεβάζουν με 50 kb/sec πόσο bandwidth χρειάζεται.
Ο περιορισμός είναι κυλιόμενος ανάλογα με το φόρτο του μηχανήματος, αυτή τη στιγμή σίγουρα μπορείς να κατεβάσεις σίγουρα 10 τραγούδια το 20λεπτο. Δεν είναι άσχημα νομίζω !

- Dreamlander
- More than 150 posts user.
Η εκάστοτε δυνατότητα (αναλόγως φόρτου) σε uploading bandwidth του server, να μοιράζεται ισομερώς στους χρήστες που ζητούν να κατεβάσουν την δεδομένη στιγμή. Και με τον περιορισμό του ενός download/user την φορά, πάει περίπατο κaι ο πονοκέφαλος των downloading managers.
Δεν υπεισέρχομαι σε χωράφια άλλων. Μιά ιδέα είχα κι είπα να την ρίξω.
-
- More than 50 posts user
πόσο δύσκολη είναι η υλοποίηση ενός bittorrent tracker ;;
πάρτε μια ιδέα όσοι δεν ξέρετε εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/BitTorrent
Πιστεύω ότι είναι αρκετά κολεκτιβοποιημένο πρωτόκολλο και θα μας ωφελήσει όλους.