ΠΡΟΤΑΣΗ

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
abramo
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 20 Ιαν 2005 02:57 pm

ΠΡΟΤΑΣΗ

#1 Δημοσίευση από abramo »

Υπάρχει δυνατότητα τα τραγούδια και οι τραγουδιστές να ταξιμομούνται αλφαβητικά? Για πιο εύκολη χρήση και εύρεση.
Ευχαριστώ

mpletsas
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 522
Εγγραφή: 06 Σεπ 2004 07:28 pm

#2 Δημοσίευση από mpletsas »

Θα γίνει αυτό σε κάποια στιγμή, κουβεντιάζαμε πρόσφατα για αυτά τα θέματα με τον admin γι'αυτό σου λέω. Τώρα όπως είναι, τα βγάζει με την σειρά που ανεβήκανε (χρήσιμο για να μη σου ξεφεύγει ό,τι ανεβαίενι κάθε μέρα). Αλλά μπορεί να γίνει χαλαρά clickable κάθε στήλη και να διατάσσονται κατά συνθέτη πχ ή τραγουδιστή. Όλα είναι σε βάση οπότε είναι εύκολα αυτά. Αλλά είναι γίνουνε και άλλες αλλαγές πρώτα γι'αυτό καθυστερεί.

Με την ευκαιρία, να προτείνει ο καθένας τί αλλαγές θέλει. Πχ εγώ είχα προτείνει (και φτιάχτηκε) να φύγει η στήλη filename και να γίνεται link από τον τίτλο. Και επιτέλους χωριστές στήλες συνθέτη/τραγουδιστή, να ξέρουμε τι ψάχνουμε. Αλλά αυτό θα πάρει καιρό γιατί είναι χαμαλίκι να το περνάς για 600+ τραγούδια.

Άβαταρ μέλους
max
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 791
Εγγραφή: 07 Ιούλ 2004 01:08 pm
Τοποθεσία: Αλλού
Επικοινωνία:

#3 Δημοσίευση από max »

Mpletsa fxaristw....

Akrivws etsi exoun ta pramata

Άβαταρ μέλους
NIKOS_THESSALONIKH
More than 100 posts user
Δημοσιεύσεις: 141
Εγγραφή: 16 Οκτ 2004 04:57 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

#4 Δημοσίευση από NIKOS_THESSALONIKH »

Άντε,με το καλό να τα χιλιάσουμε!!
Έχω κάποια του Μπαγιαντέρα και του Μητσάκη.Θα περιμένω να γίνουν οι κατηγορίες τους, ώστε να μπουν εκεί.
Όποιες οδηγίες για να ανεβάζουμε τραγούδια στη σωστή θέση,με τη σωστή ταξινόμηση ... ώστε να μην γίνετε διπλός κόπος, είναι ...ευπρόσδεκτες.

mpletsas
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 522
Εγγραφή: 06 Σεπ 2004 07:28 pm

#5 Δημοσίευση από mpletsas »

Νίκο ρίξε μια ματιά στις κατηγορίες... ;)

Άβαταρ μέλους
abramo
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 20 Ιαν 2005 02:57 pm

#6 Δημοσίευση από abramo »

Προσπαθώ εδώ και πολλή ώρα να ανεβάσω ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ με τον Στράτο και ΤΟ ΜΑΓΚΑΛΑΚΙ, αλλά δεν ανεβαίνουν, ούτε στα 80.
Από τα 192, δοκίμασα στα 128 και στα 96 και τώρα στα 80. Γιατί;

mpletsas
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 522
Εγγραφή: 06 Σεπ 2004 07:28 pm

#7 Δημοσίευση από mpletsas »

abramo: Κάτσε να τα πάρουμε από την αρχή. Έγραψες και στο chat. Αυτά τα νούμερα που λες είναι το bitrate, στα πόσα kbps έχει γίνει encode (η ποιότητα που λεμε κοινώς - και καταχρηστικώς). Αυτό δεν έχει σχέση. Δεν είναι λόγος για τον οποίον να μην ανέβει το τραγούδι.

Στο μεταξύ παιδιά ο admin ο maxx για κάποιο λόγο δεν μπορεί να ασχοληθεί λέει για μερικές μέρες, οπότε πρέπει να το βρούμε μόνοι μας τι φταίει.

Τί μήνυμα σου βγάζει; Ότι αυτό δεν είναι audio file όπως έβγαζε σε έναν άλλο; (Εκεί παρεμπιπτόντως το βρήκαμε τί έφταιγε, άλλη ιστορία αυτή...) Πες μου ακριβώς τι κάνεις και τί σου βγάζει.

Οι κατηγορίες που λέγαμε πριν είναι όταν πας να κατεβάσεις. Από την κεντρική σελίδα πας εκεί που λέει «δείτε τα τραγούδια» και λέει «επιλέξτε από την λίστα». Τα περιεχόμενα της λίστας τα λέμε κατηγορίες, πχ Βαμβακάρης, Ρούκουνας, Παραδοσιακά κλπ.

Εγώ βλέπω ότι πήγες να ανεβάσεις τα κλειστά παράθυρα και το upload κόπηκε στη μέση. Άμα δεν σου κόπηκε η σύνδεση, κατά 99% πιθανότητα δεν είσαι πολύ της υπομονής. Από την στιγμή που κάνεις κλικ για να το στείλεις, κάνει πολλή ώρα για να ανέβει. Πρέπει να κάνεις κλικ ΜΙΑ φορά και να περιμένεις
μέχρι να αλλάξει η σελίδα από μόνη της και να σου πει «ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ». Από απλή σύνδεση μπορει να σου πάρει και 10 και 15 λεπτά και εσύ δεν πρέπει να κλείσεις το παράθυρο, ούτε να πας σε άλλη σελίδα, ούτε να κάνεις back αλλιώς στράβωσε το upload. Άμα στραβώσει μετά πρέπει να αλλάξεις το όνομα από το αρχείο λίγο για να πας να το ξαναανεβάσεις, αλλιώς δεν το παίρνει. Δοκίμασε ξανά όπως σου περιέγραψα, ελπίζω να βοήθησα.

Ίσως πρέπει αυτά τα πράγματα για τα συχνά προβλήματα να μπούνε σε μια ανακοίνωση πάνω-πάνω στο φόρουμ για να τα βρίσκει εύκολα ο κόσμος.

Απάντηση

Επιστροφή σε “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”