«Καραμέλα»;; «πιπιλάμε»;; Σε ποιόν μιλάς έτσι; Ο τύπος έφτιαξε τη σελίδα οπού μπαίνεις και γράφεις αυτά που λες. Δεν ξέρω τί πράγματα σου αρέσει να πιπιλάς εσύ, εμείς εδώ δεν πιπιλάμε τίποτα και κοιτάμε να μιλάμε σοβαρά.Billaras έγραψε:Αυτή την καραμέλα με την "ασέβεια" πολύ την πιπιλάμε τωρα τελευταία και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.
Πετάμε και εξυπνάδες; Ο τύπος μπορεί να σου πάρει την πρόσβαση, εσύ τί μπορείς να του πάρεις; (ρητορικό το ερώτημα)Billaras έγραψε:Δωσε μου σε παρακαλώ μερικούς λόγους να σεβαστώ τον Τσομίδη?
Επειδή δεν θα μπορέσεις να βρείς τέτοιους λόγους θα το κάνω πιο εύκολο.
Στην τελική σε είχα πετάξει έξω κι εγώ αν θυμάσαι. Υπέθεσα ότι ήμουν σαφής και ότι το ban ήταν περιττό. Μετά είπα «δε βαριέσαι» και ιδού τα αποτελέσματα. Πήγαινε σε κανα άλλο φόρουμ περί το ρεμπέτικο να μιλήσεις έτσι και θα δεις για πότε θα φας κλωτσιά. Από δω αν φύγεις θα είναι με δεύτερη κόκκινη.
Μπουζουξήδες νεκρούς, μπουζουξήδες ζωντανούς, δύο στους δύο υπεύθυνους για την σελίδα, με όλους να μαλώσεις, δεν έχεις αφήσει κανέναν. Εσύ ή έρχεσαι εδώ για τη φασαρία ή έχεις καβαλήσει τρελό καλάμι. Πάντως και στραβόξυλα να είμαστε και ο max και εγώ, εσύ αν θες να βρίσκεσαι στο φόρουμ πρέπει να συμβιβαστείς.

Για την ταμπακιέρα: Κανένας δεν πήγε να συγκρίνει τον Τσομίδη με τους συνθέτες - θα ήταν σαν να συγκρίνει κανείς μήλα με πορτοκάλια. Τον κρίνουμε γι'αυτό που ήταν, ως οργανοπαίκτη. Ξαναδιάβασε προσεκτικά. Ως οργανοπαίκτης θεωρείται αξιόλογος - εκεί πάει το «γίγαντας» που είπε ο Σωτήρης, σύμφωνα με την άποψή του.