Στην αφάνεια ο Τσομίδης;!;! ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ;!;!;!;!
Δεν νομίζω να συμφωνεί η ιστορία μαζί μας πάντως, μιας και τον έχει προ πολλού κατατάξει δίπλα στους κορυφαίους μπουζουξήδες του ρεμπέτικου, με συγκλονιστική δισκογραφία, ενώ υπήρξε και συνεχίζει να είναι πρότυπο και δάσκαλος για όλους, ανεξαιρέτως, τους σύγχρονους μπουζουξήδες από τους οποίους όποιον και να ρωτήσεις, μόνο τα καλύτερα λόγια θα ακούσεις! Τέλος, οι μοναδικές και ταυτόχρονα ιστορικές εκτελέσεις του, καθώς και η τεράστια σε όγκο (αν μη τι άλλο!) δουλειά του, τον καθιστούν αναντικατάστατο και έναν από τους τελευταίους εναπομείναντες, άξιους προς προσεκτική μελέτη και τουλάχιστον, σεβασμό.
Το προσωπικό γούστο είναι πάντοτε σεβαστό, αλλά ας μην μας οδηγεί σε ατοπήματα του (περιφρονητικού) ύφους του Billara. Εκτός κι αν οι δεξιοτέχνες (κατά Billara: γαζωτήρες!

Σωτήρης
Υ.Γ. Αν δεν κάνω λάθος, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ cd με οργανικά, από τα πολλά που κυκλοφορούνε (με τίτλους του στυλ "δεξιοτέχνες του μπουζουκιού","masters of bouzouki" και ξέρω γω τι άλλο), που να μην έχει μέσα Ιορδάνη Τσομίδη. Ε, κάτι πρέπει να λέει κι αυτό νομίζω! Δεν γίνεται να συμπεριλαμβάνουν στις συλλογές Χιώτη, Μπέμπη, Σπόρο, Παπαϊωάννου, Μάρκο, Χατζηχρήστο, Λεμονόπουλο, Τατασσόπουλο κ.λ.π. κι έναν μαλάκα (χωρίς προσωπικό ήχο) αντάμα! Γαμώτο...