Εφαρμογή streaming για τη ρεμπετοσελίδα!

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Σπυρος_Τ
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: 18 Νοέμ 2012 06:05 pm
Τοποθεσία: Τρίκαλα

Re: Εφαρμογή streaming για τη ρεμπετοσελίδα!

#8 Δημοσίευση από Σπυρος_Τ »

Γεια σας .
δοκίμασα και 'γω την εφαρμογή,αλλά το πιάνει το antivirus.

το βλέπει σαν.
infected by win32:remoteadmin-D[PUP]

???

Άβαταρ μέλους
whashnez
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 20 Φεβ 2006 02:58 pm

Re: Εφαρμογή streaming για τη ρεμπετοσελίδα!

#9 Δημοσίευση από whashnez »

Σπυρος_Τ έγραψε:Γεια σας .
δοκίμασα και 'γω την εφαρμογή,αλλά το πιάνει το antivirus.

το βλέπει σαν.
infected by win32:remoteadmin-D[PUP]

???
Καλησπέρα! Ποιο antivirus έχεις; Γενικά ίσως να το πιάνει καθώς το πρόγραμμα συνδέεται με απομακρυσμένο διακομιστή, σε διαβεβαιώνω πως δεν υπάρχει τίποτα επικίνδυνο στην εφαρμογή. Δοκίμασε να προσθέσεις το εκτελέσιμο στην blacklist του antivirus.

Άβαταρ μέλους
Σπυρος_Τ
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: 18 Νοέμ 2012 06:05 pm
Τοποθεσία: Τρίκαλα

Re: Εφαρμογή streaming για τη ρεμπετοσελίδα!

#10 Δημοσίευση από Σπυρος_Τ »

Λάθος μου !δεν έχει ιο.
Όλα καλά.

TomArmenidis
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: 05 Αύγ 2015 05:28 am

Re: Εφαρμογή streaming για τη ρεμπετοσελίδα!

#11 Δημοσίευση από TomArmenidis »

whashnez έγραψε:Καλησπέρα παίδες,

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την πρώτη δοκιμαστική έκδοση μιας εφαρμογής η οποία λειτουργεί ως streaming media player για τα τραγούδια που βρίσκονται στο rebetiko.sealabs.net. Όσοι γνωρίζετε το Spotify θα καταλάβετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί. Η ιδέα είναι να υπάρξει εύκολη πρόσβαση στα τραγούδια, χωρίς να απαιτείται άνοιγμα browser. Η εφαρμογή παρέχει λειτουργίες δημιουργίας και επεξεργασίας λιστών αναπαραγωγής των αγαπημένων σας τραγουδιών. Ο τρόπος που λειτουργεί είναι σχετικά απλός:

Το κύριο παράθυρο της εφαρμογής αποτελείται από δύο λίστες: Η πρώτη (αριστερά) αποτελεί τη βιβλιοθήκη των τραγουδιών ταξινομημένους ανά συνθέτη (η ταξινόμηση μπορεί να αλλάξει με την κατάλληλη επιλογή). Μπορείτε να κάνετε διπλό κλικ (ή να σύρετε) στο όνομα ενός τραγοδιού ή καλλιτέχνη στην δεξιά λίστα, ώστε να το προσθέσετε στη λίστα αναπαραγωγής. Αυτήν τη λίστα μπορείτε να την αποθηκεύσετε με κάποιο όνομα της προτίμησής σας, καθώς και να την ξαναφορτώσετε (ή να την επεξεργαστείτε/διαγράψετε), επιλέγοντάς την από την καρτέλα "Playlists" της λίστας βιβλιοθήκης. Από την καρτέλα "Now Playing" της λίστας αναπαραγωγής μπορείτε να δείτε πληροφορίες για το τραγούδι που αναπαράγεται. Τέλος, παρέχονται τα κατάλληλα πεδία αναζήτησης στις δύο λίστες. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται καθώς πληκτρολογείτε το κείμενο αναζήτησης.

Προς το παρόν η εφαρμογή είναι στα Αγγλικά, φυσικά θα υπάρξει και ελληνική έκδοση. Είναι σε δοκιμαστικό (beta) στάδιο, συνεπώς λείπουν αρκετές από τις τελικές λειτουργίες. Θα μας ήταν πολύτιμες οποιεσδήποτε προτάσεις/διορθώσεις, τις οποίες μπορείτε να τις αναφέρετε σε αυτό το post. Παρομοίως, σε περίπτωση που η εφαρμογή κολλήσει/"κρασάρει" επίσης θα παρακαλούσαμε να αναφερθεί, ώστε να διορθωθεί σε μελλονική έκδοση.

Link για κατέβασμα: phonograph_setup.exe

Ευχαριστούμε!
Χατζηγεωργακίδης Γιώργος
Παραστατίδης Νίκος[/b]
Αν κι εγκατέστησα την εφαρμογή, δυστυχώς δε λειτουργεί. Ανοίγει κανονικά η εφαρμογή, αλλά ούτε αναζήτηση μπορώ να κάνω, ούτε τίποτα. Μόνο να αλλάξω γλώσσα. Έχω Windows 7.

Άβαταρ μέλους
bill1961
συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)
Δημοσιεύσεις: 1019
Εγγραφή: 10 Μάιος 2005 11:51 pm
Τοποθεσία: Ηγουμενίτσα

#12 Δημοσίευση από bill1961 »

Δυστυχώς δεν έχω λύση για το πρόβλημα. Απλά μπορώ να το επιβεβαιώσω.
Κάνοντας απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση, διαπιστώνω πως δε μπορεί να κάνει ανανέωση από τη βάση του sealabs και δεν εμφανίζει τη λίστα των τραγουδιών ταξινομημένων ανά συνθέτη ή τραγουδιστή.
Υπέθεσα πως είναι πρόβλημα του firewall, επέτρεψα στο πρόγραμμα να έχει πλήρη πρόσβαση στο Internet, αλλά τίποτα.
Ελπίζω να μας βλέπουν καλοκαιριάτικα οι δημιουργοί του... :)

Απάντηση

Επιστροφή σε “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”