ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την κατασκευή ενός οργάνου. Πού μπορούμε να βρούμε μουσικά όργανα.
Απάντηση
Message
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
ΧΑΡΗΣ 000
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: 04 Μαρ 2010 02:23 pm
Τοποθεσία: Λάρισα

ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

#1 Δημοσίευση από ΧΑΡΗΣ 000 »

Πριν από δεκάξι μήνες αποφάσισα να προχωρήσω στην αγορά ενός τριχόρδου μπουζουκιού. Έψαξα ρώτησα και κατέληξα να ανέβω στο Δρυμό Θεσσαλονίκης στο κατασκευαστή όργανο Ισίδωρο Παπαδάμου. Εκεί γνώρισα ένα ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ο όποιος με οδήγησε στο μεγάλο σαλόνι του .Εκεί υπήρχαν γύρο στα τριάντα η και παραπάνω τρίχορδα μπουζούκια . Η χαρά του μουσικού σκεπτικά . Ξεκίνησα να δοκιμάζω μερικά από αυτά . Βρισκόμουνα σε ένα μαγικό σαλόνι όπου μπόρεσες να παίξεις με ένα σωρό καλά όργανα .Με δυσκολία κατέληξα σε ένα ,το αγόρασα και έφυγα . Μόλις είχα αποκτήσει ένα καλό τρίχορδο μπουζουκάκι με δυνατό ,καθαρό και άμεσο ήχο .Βεβαία η χαρά μου ήτανε διπλή γιατί εκτός από την καλή αγορά μου μόλις είχα γνωρίσει και ένα ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ !!!
Πρόσφατα είχα ένα μικρό ατύχημα το οργανάκι μου. Επισπεύτηκα τον ΚΥΡΙΟ Ισίδωρο για να μου το επισκευή όπως και έπραξε.
Ο λόγος που μπήκα στη διαδικασία να γράψω αυτά τα λίγα λόγια είναι για να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ αυτό το ΑΝΘΡΩΠΟ όχι μονό για της συμβουλές και την καλή δουλεία του αλλά και για την ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ συμπεριφόρατου .Στα ‘κούφια χρόνια ‘που ζούμε είναι ΣΠΑΝΙΑ η συναναστροφή μου με ανθρώπους που έχουν ΚΑΛΟΣΥΝΗ , ΗΘΟΣ , ΕΥΓΕΝΙΑ αυτό για μένα πλέον είναι είδηση!!!

Με τιμή

Νούφριος Χαράλαμπος


http://www.trixordo.gr/
Άσε με στο μεθοκόπι έτσι ειν' οι ανθρώποι
τόσο αμαρτωλοί κι ωραίοι τόσο άνθρωποι...

armaos
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 22 Οκτ 2010 12:34 pm

#2 Δημοσίευση από armaos »

φίλε κάνεις πολύ καλά που τα επισημαίνεις αυτά τα πράγματα. Νομίζω ακόμα μεγαλύτερο καλό θα του έκανες αν ανέβαζες και κανένα στοιχείο για το πως να τον βρουμε.

armaos
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 22 Οκτ 2010 12:34 pm

#3 Δημοσίευση από armaos »

armaos έγραψε:φίλε κάνεις πολύ καλά που τα επισημαίνεις αυτά τα πράγματα. Νομίζω ακόμα μεγαλύτερο καλό θα του έκανες αν ανέβαζες και κανένα στοιχείο για το πως να τον βρουμε.
άκυρο. βιάστηκα να μιλήσω.

Απάντηση

Επιστροφή σε “Κατασκευαστές”