Απορία

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Message
Συγγραφέας
Δημήτριος Βασιλοπουλος
Δημοσιεύσεις: 43
Εγγραφή: 10 Απρ 2009 08:36 am
Τοποθεσία: New York

Απορία

#1 Δημοσίευση από Δημήτριος Βασιλοπουλος »

Ξαφνικά όταν θέλω να ακούσω έναν τραγουδιστή στο mini player όταν πάω στο κατάλογο τραγουδιών δεν μπορώ να δώ όλλα τα τραγούδια ενός καλλτέχνη όπως πρώτα άλλαξε το σύστημα καί εγινε ποιό δύσκολο γιά να πρεπει να ακούμε ένα τραγούδι και μετά να ξανανοίγωμε τον κατάλογο γιά να παίξη το επόμενο.
Γιατί αυτό είναι δώρον άδωρον.Ελπίζω να είναι κάποιο λάθος με το πρόγραμμα
και γρήγορα θα διορθωθεί. Η μουσική πάντα με ξεκούραζαι μετά τα μεσσάνυχτα.
Επίσης πως καταλαβαίνουμε ότι μπορούμε να κατεβάσουμε τραγούδια όταν ανοίγη η δυνατότητα κατεβάσματος
Δημήτριος Βασιλόπουλος

Άβαταρ μέλους
max
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 753
Εγγραφή: 07 Ιούλ 2004 01:08 pm
Τοποθεσία: Αλλού
Επικοινωνία:

#2 Δημοσίευση από max »

Δημήτρη δεν έχει αλλάξει τίποτα στο πώς εμφανίζονται τα τραγούδια ενός καλλιτέχνη. Όπως και πριν, εμφανίζεται μια λίστα, πχ αν επιλέξεις Βαμβακάρη σου βγαίνουν δεκάδες τραγούδια. Εκεί επιπλέον εμφανίζεται κάτω αριστερά το βελάκι του online player όπου μπορείς να επιλέξεις "playlist" και να αρχίσουν να παίζουν όλα με τη σειρά.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς δώρον άδωρον και ότι έχει λάθος το πρόγραμμα.

Όσο αναφορά το κατέβασμα, όπως είχαμε πει μας επιτρέπεται περιορισμένος αριθμός. Αν το βάλουμε ανάλογα με τους ενεργούς χρήστες (δηλαδή όσοι συνδέονται τουλάχιστον μια φορά στις 20 μέρες) θα πρέπει ο καθένας να κατεβάζει 1 με 2 τραγούδια το μήνα, αριθμός αστείος. Οπότε ακόμα δεν έχουμε υλοποιήσει σε κώδικα δυνατότητα για κατέβασμα, μπορείτε να απολαμβάνετε τα τραγούδια απευθείας μέσω του online player ή με τις παραγγελιές στο ράδιο.

Και πάλι με αυτό τον τρόπο διατηρείται η ελεύθερη πρόσβαση όλου του κόσμου στη ρεμπέτικη και παραδοσιακή μας μουσική που είναι ο πρωταρχικός στόχος της σελίδας.

Δημήτριος Βασιλοπουλος
Δημοσιεύσεις: 43
Εγγραφή: 10 Απρ 2009 08:36 am
Τοποθεσία: New York

#3 Δημοσίευση από Δημήτριος Βασιλοπουλος »

Ίσως να υπήρχε κάποιο πρόβλημα γιά μιά-δυό μέρες γιατι όταν κατέβαζα τον κατάλογο γιά τραγούδια έβγαινε το όνομα τού τραγουδιστή καί μου ζήταγε να βάλλω το όνομα τού τραγουδιού καί έτσι άρχισε όλη η ιστορία.Απλώς νόμισα ότι είχε αλλάξει το σύστημα ακοής τραγουδιών.
Όσον αφορά το ζήτημα για κατέβασμα απλώς ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει καί πως θα γίνη γνωστοποίηση στούς συνδρομητάς
Μετά τιμής
Δημήτριος

Άβαταρ μέλους
max
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 753
Εγγραφή: 07 Ιούλ 2004 01:08 pm
Τοποθεσία: Αλλού
Επικοινωνία:

#4 Δημοσίευση από max »

Γεια σου Δημήτρη

η φόρμα για να βάλεις όνομα τραγουδιού δεν υπάρχει καθόλου μέσα στον κατάλογο των τραγουδιών, μου φαίνεται περίεργο να σου ζητούσε κάτι τέτοιο μιας που είναι ξεχωριστά τα αρχεία, οι σελίδες μεταξύ τους.

Για το κατέβασμα σου απάντησα και στο προηγούμενο, μας επιτρέπονται 1000 κατεβάσματα το μήνα, αριθμός πολύ μικρός. Οι ενεργοί χρήστες απότι βλέπω που συνδέθηκαν τον τελευταίο μήνα τουλάχιστον μια φορά είναι 712 οπότε για τον καθένα αντιστοιχούν λιγότερα από 2 κατεβάσματα. Δεν έχουμε υλοποιήσει δυνατότητα ελέγχου του κατεβάσματος όπως χρειάζεται μετά και την συμφωνία με την ΑΕΠΙ, οπότε δεν δίνεται αυτή τη στιγμή αυτή η δυνατότητα. Μπορεί ο καθένας να απολαύσει τα τραγούδια μέσω του Player.

"Συνδρομητές" δεν υπάρχουν, μόνο κάποιοι που εάν θέλουν και όποτε θέλουν μπορούν στείλουν ελεύθερα μια δωρεά για να βοηθήσουν στο να βγαίνουν τα έξοδα ή σαν ένα είδος βοήθειας και συμπαράστασης για την τόση δουλειά που έχει γίνει. Όπως δηλώνουμε σαφώς στη σελίδα των δωρεών αλλά και στον κανονισμό από τον οποίο ενημερώνεται κάποιος για να προχωρήσει στην εγγραφή : "Δηλώνουμε σαφώς ότι τυχόν χρηματική εισφορά δεν συνεπάγεται αγορά κανενός επιπλέον δικαιώματος/υπηρεσίας προς τον εισφέροντα."

Οπότε όλες οι γνωστοποιήσεις γίνονται από αυτό εδώ το φόρουμ και εάν είναι κάτι αρκετά σημαντικό "καρφιτσώνεται" στην αρχική για να το βλέπουν όλοι. Οι δωρητές στη σελίδα δεν έχουν ιδιαίτερα προνόμια ώστε να τους γνωστοποιηθεί κάτι σε σχέση με τους υπόλοιπους. Τα τραγούδια έτσι κι αλλιώς πάλι είναι ελεύθερα προσβάσιμα σε όλους χωρίς κανενός είδους αντίτιμο, ενώ καταβάλουμε στην ΑΕΠΙ πνευματικά δικαιώματα.

Αυτά για να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, φιλικά,

Μάκης

Απάντηση

Επιστροφή σε “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”