Συζήτηση:Συνθέσεις του Παν. Τούντα

Από στίχοι
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Πολίτισσα Ταταυλιανή / Πολίτισσα

Στο «Πολίτισσα Ταταυλιανή», η ηχογράφηση που αναφέρω με τον Νταλγκά (Δίσκος HMV AO-275, υπό τον τίτλο «Πολίτισσα») παίζει και να μην αντιστοιχεί στο ίδιο τραγούδι, να είναι διαφορετικό. Δυστυχώς δεν μπορώ να το εξακριβώσω άμεσα γιατί δεν υπάρχει η ηχογράφηση αυτή στην Ρεμπετοσελίδα. Ας έχουμε τον νου μας... Μπλέτσας 00:14, 14 Σεπτεμβρίου 2008 (EEST)

Αισίως τελείωσα με τις πολλαπλές ηχογραφήσεις του Τούντα. Ας κάνουμε ένα έλεγχο μη τυχόν μου έχει διαφύγει κάποια. Επίσης μην έχει μείνει "ορφανή" καμμιά σελίδα με στίχους... bill1961
Τυχαία (από το ράδιο), ανακάλυψα ότι το τραγούδι Τσαχπίνα (του Τούντα) (ηχογραφήσεις με Βιδάλη και Αραπάκη, που τις έχουμε καί τις δύο) είναι το ίδιο με το «Τσαχπίνα Μπομπίνα» που τραγούδησε ο Νταλγκάς (ηχογράφηση που επίσης έχουμε). Το τελευταίο όμως το έχουμε στο ίδιο λήμμα (Μπομπίνα) με μια ηχογράφηση του Καρίπη η οποία μας λείπει! Και το ερώτημα που προκύπτει είναι: Πες ότι βάζουμε και του Νταλγκά την ηχογράφηση στο λήμμα με Βιδάλη και Αραπάκη. Του Καρίπη η ηχογράφηση όμως, πώς ξέρουμε αν είναι από το ίδιο τραγούδι ή από άλλο με παραπλήσιο τίτλο; Μπλέτσας 00:20, 28 Οκτωβρίου 2008 (EET)