Σελίδα 1 από 1

Παρτιτούρες

Δημοσιεύτηκε: 22 Νοέμ 2010 12:47 am
από jiakop
Καλησπέρα,
ψάχνω παρτιτούρες για τα:
χαράματα η ώρα τρεις
τα ζηλιάρικά σου μάτια
τα όμορφα τα γαλανά σου μάτια (Βαμβακάρης)
το κουρασμένο βήμα σου (Μπακάλης)
Αν οι παρτιτούρες έχουν και το κλειδί του φα ακόμα καλύτερα αλλά και μόνο το κλειδί του σολ ευχαριστημένος θα μαι...μην είμαστε και αχάριστοι :)
Ευχαριστώ!

Δημοσιεύτηκε: 22 Νοέμ 2010 12:33 pm
από voulou
Γειά σου και καλώς ήρθες στη ρεμπετοσελίδα!
Σχετικά με παρτιτούρες δες εδώ: wiki/mediawiki/index.php/%CE%9A%CE%B1%C ... E%B5%CF%82
(συγγνώμη για το περίεργο link)

Δημοσιεύτηκε: 23 Νοέμ 2010 12:30 am
από Δημήτρης Μου
Σχετικά με τις παρτιτούρες, δεν γνώριζα τόσον καιρό ότι υπήρχαν διαθέσιμες από αυτή τη σελίδα, έστω και οι λίγες που είναι διαθέσιμες. Βέβαια, δεν τις διάβασα όλες ακόμα, αλλά θέλω να επισημάνω με αφορμή αυτή που αφορά το τραγούδι "Πέντε μάγκες του Περαία", ότι είναι γραμμένη λάθος. Δηλαδή, δεν υπάρχουν παύσεις, οι αξίες δεν ανταποκρίνονται στο τραγούδι όπως είναι γνωστό, κλπ. Δυστυχώς, δεν μπορώ να κάνω τις απαραίτητες διορθώσεις. Ας πει και κάποιος άλλος τη γνώμη του και βλέπουμε... Νομίζω ότι είναι κρίμα να υπάρχουν ανακρίβειες τέτοιου μεγέθους σ' αυτή την ΤΕΛΕΙΑ σελίδα!

Δημοσιεύτηκε: 23 Νοέμ 2010 02:01 pm
από bill1961
Αν έχεις την παρτιτούρα με κάποιο τρόπο γραμμένη και μπορείς να μου τη στείλεις, θα κοιτάξω να κάνω τις διορθώσεις (ελπίζω να θυμηθώ πως γράφαμε παλιότερα στο lilypond).
Να υπενθυμίσω εδώ ότι λόγω προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων δεν περνάμε παρτιτούρες που προέρχονται από βιβλία του εμπορίου. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που δεν προχώρησε το θέμα με τις παρτιτούρες.

Δημοσιεύτηκε: 11 Απρ 2012 01:34 pm
από themisko
το καμηλιερικο ειδικα πρεπει να το μαθω!
Ειμαι με την κιθαρα και τα παω καλα..
θα κανω μια εκτυπωση στο ... να τα
εχω σε βιβλιαρακι!

Ευχαριστω πολυ,

Θεμης




Συντονιστές: Αφαίρεση link που θα μπορούσε να θεωρηθεί διαφημιστικό