Μεγάλη συμμετοχή στη σημερινή απεργία (5/5/10)

Ό,τι γίνεται στην επικαιρότητα και μας κεντρίζει το ενδιαφέρον..
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
BLEKOS
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 266
Εγγραφή: 25 Ιαν 2005 10:40 am
Τοποθεσία: ΚΕΡΚΥΡΑ
Επικοινωνία:

#15 Δημοσίευση από BLEKOS »

Το παρηγορο παντως ειναι οτι δε στεκεστε (με την εννοια που στεκονται τα μ.μ.ε.)στον αδικο χαμο των 3 συνανθρωπων μας,εχετε διαθεση να το εμβαθυνετε.

Πολυ κακως συνεβη οτι συνεβη....τωρα...την εριξαν οι αναρχικοι,οι μπαχαλακηδες,οι προβοκατορες,οι πιτσιρικαδες η καποιοι τυχαιοι;....το αποτελεσμα δεν αλλαζει!!!

Το θεμα ειναι οτι αυτο το συμβαν ειναι η ευκαιρια για να εντεινουν την αστυνομευση,τα διαφορα μετρα κατα της τρομοκρατιας,τα σεναρια περι αναξιοπιστιας της χωρας μας,και γενικα ο,τι χειροτερο μπορω να φανταστω!!!

Ηταν πολυ ατυχες το περιστατικο,στα τοσα χρονια παρομοιων συμβαντων (μετα τη μεταπολιτευση) δεν εχει υπαρξει κατι αντιστοιχο.Με αφορμη αυτο,η σταση των αστυνομικων ενδεχεται να σκληρυνει,τα μμε αντι να κατακρινουν οποιοδηποτε γεγονος αστυνομικης βιας πιθανοτατα απλα να το αναφερουν κανοντας μια "διαφημιση" του,ωστε να καλλιεργησουν κλιμα τρομου σε οσους σκοπευαν να βγουν στους δρομους και να φωναξουν.

Παιδια...οσο φοβομαστε το κλομπ του καθε αστυνομικου και μην τυχον ανοιξει η μυτη μας η αποκτησουμε μελανιες....δεν προκειται να αλλαξει κατι!!!

Οι αγωνες δεν κερδιζονται με λουλουδια....δυστυχως :cry:
https://www.youtube.com/channel/UCYTGsC ... S-fbD9a_WA

Ωσάν το έρημο δεντρί που'ναι στ'αόρι απάνω
Μ'αρέσει να'μαι αμοναχός με τσι πολλούς δεν κάνω...

Άβαταρ μέλους
Χασκίλ
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 560
Εγγραφή: 27 Δεκ 2006 11:53 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

#16 Δημοσίευση από Χασκίλ »

Pikinos έγραψε:''Μεγάλη συμμετοχή στη σημερινή απεργία''

Siga t' auga!

Den rixnete kammia penia-afierwsh n akoustei mexri th Jeddah, na kanw ki egw o foukaras th gura mou? Ainte braaaabooo!!!

Filounes apo thn Arapia (me daniko PC) stous 40 upo skian!
Ρε συ, Θανάση, τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται να μην έφτασαν τα νέα εκεί κάτω. Σε όλο τον κόσμο έκαναν γύρω τα νέα για τα επεισόδια της Αθήνας, εσύ ένας ενήμερος άνθρωπος πως έμεινες απ' έξω? Δεν το καταλαβαίνω!

Άβαταρ μέλους
ΧΑΡΗΣ 000
Δημοσιεύσεις: 38
Εγγραφή: 04 Μαρ 2010 02:23 pm
Τοποθεσία: Λάρισα

#17 Δημοσίευση από ΧΑΡΗΣ 000 »

Κατ’ αρχήν να εκφράσω τη μεγάλη θλίψη μου για τα τρία αδικοχαμένα νέα παιδία , το ένα κυοφορούσε.Μόνο ο ρ γ ή προσθέτεται στο ήδη οργισμένο μυαλό μου.
Ελπίζω φίλε μου να διάβασες την δήλωση του υπαλλήλου της τράπεζας που μας έδωσε η Χασκίλ και θέλω να την ευχαριστήσω για αυτό.
Δ ύ σ τ υ χ ο ς ό λ ο ι μας είμαστε σ υ ν έ ν ο χ η στο έγκλημα που γίνετε σε αυτή τη χώρα εδώ και παρά πολλά χρόνια .Λυπάμαι βαθύτατα που το λέω μα σε τούτη τη χώρα έννοιες όπως ισότητα , δικαιοσύνη , ελευθερία τέλος !!!!! Παίδες η κροίσοι σε τούτη τη χώρα δεν είναι
οικονομική μα α ξ ι ώ ν !!!!
Άσε με στο μεθοκόπι έτσι ειν' οι ανθρώποι
τόσο αμαρτωλοί κι ωραίοι τόσο άνθρωποι...

ΘΑΝΑΣΗΣ
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 393
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 08:30 am
Τοποθεσία: ΜΑΡΟΥΣΙ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΧΑΝΙΑ

#18 Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ »

Δυστυχώς με ψευτοκλάματα από όλους μας οι ζωές δεν γυρίζουν πίσω . Όλοι μα όλοι λυπούνται και συμπαραστέκονται στις οικογένειες των αδικοχαμένων . Ντροπή σε όλους μας από τις πολιτικές ηγεσίες όλες μα όλες μέχρι εμάς εδώ . Θα είχε νόημα η έκφραση λύπης αν είχαμε κάνει όλοι κάτι για να μη φτάσουμε ως εδώ , αλλά τι κάναμε για να μη φτάσουμε εδώ ; Απλώς βγάζουμε τον εαυτό μας απέξω διότι τάχα μου κάναμε το αγωνιστικό μας καθήκον με πορεία μεγαλειώδη όπου διατρανώσαμε την αντίθεση μας στα μέτρα της προδοτικής (δεν τόπαμε έτσι αλλά το εννοούσαμε) κυβέρνησης και μέχρι εδώ . Και κάθε μέρα τις υπόλοιπες 360 τόσες μέρες έχουμε ξεχάσει ότι είμαστε μέλη μιας κοινωνίας και λειτουργούμε ο καθένας για τον εαυτό του και όχι σκεφτόμενοι συλλογικά . Φταίνε οι χούλιγκαν των γηπέδων ή των διαδηλώσεων που τάχα μου είναι βαλτοί , από ποιόν ή ποιούς συγκεκριμένα δεν το λέει κανένας . Επειδή ότι πω παρακάτω θα έχει όνομα , σταματάω εδώ για να μη προκαλέσω καυγά . Παράκληση προς όλους να αφήσουμε τη σελίδα έξω από την πολιτική αντιπαράθεση . Προτείνω να κλειδώσει το θέμα εδώ και να σβηστεί τότε και η δική μου ανάρτηση δεν θα θιγώ .
Η ΖΩΗ ΚΥΛΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ

Άβαταρ μέλους
bill1961
συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)
Δημοσιεύσεις: 1024
Εγγραφή: 10 Μάιος 2005 11:51 pm
Τοποθεσία: Ηγουμενίτσα

#19 Δημοσίευση από bill1961 »

Επί της ουσίας δεν έχω κάτι να πω πέρα από αυτά που είπε νωρίτερα ο Θανάσης και με τα οποία σε μεγάλο βαθμό συμφωνώ. Και θα συμφωνήσω και σ' αυτό που λέει στο τέλος, δηλ. να αφήσουμε την πολιτική αντιπαράθεση έξω από το site. Προς το παρόν όμως δε νομίζω πως χρειάζεται να κλειδωθεί το θέμα. Ελπίζω πως δε θα ξεφύγουμε...

Άβαταρ μέλους
ΧΑΡΗΣ 000
Δημοσιεύσεις: 38
Εγγραφή: 04 Μαρ 2010 02:23 pm
Τοποθεσία: Λάρισα

#20 Δημοσίευση από ΧΑΡΗΣ 000 »

Φίλε Θανάση το θέμα δεν είναι η πολιτική αντιπαράθεση με τη στενή έννοιά του όρου εδώ έχουμε μια κοινωνική έκρηξή πως είναι δυνατό να μη μας επηρεάσει.
Το να κλειδώσουμε το θέμα για μένα θα είναι λάθος και αυτό γιατί κάποιοι
είναι ποιο ψαγμένοι και μπορούνε να μας δώσουν πληροφορίες όπως η Χασκίλ ,
βεβαία υπάρχουν και άνθρωποι που ζουν μακριά από την Ελλάδα και ίσως να θέλανε να ενημερωθούν ή να θέλουν να μας ενημερώσουν για την εικόνα που περνάει έξω .
Φίλε Θανάση εκτιμώ την άποψη σου και δεν αισθάνομαι να με προσβάλλει .
Άσε με στο μεθοκόπι έτσι ειν' οι ανθρώποι
τόσο αμαρτωλοί κι ωραίοι τόσο άνθρωποι...

AGIS
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 392
Εγγραφή: 05 Φεβ 2005 06:16 pm
Επικοινωνία:

#21 Δημοσίευση από AGIS »

Προσωπικά δεν νομίζω ότι θα ήταν καθόλου καλή "θέσμιση" το να αποφασίζουν ένα-ένα τα σάιτ "να αφήνουν την πολιτική αντιπαράθεση απ' έξω".
Το είδα αυτό να συμβαίνει πρόσφατα σε ένα σάιτ. Αν το δω και σε δεύτερο θα πρόκειται πια για επιδημία. Επιδημια όχι μόνο με την έννοια της συχνότητας, αλλά και με την έννοια της νοσηρότητας.
Οφείλουμε τελικά να αποφασίσουμε, ότι η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης είναι καλή, αρκεί να μην τη χρησιμοποιούμε;;;

Απάντηση

Επιστροφή σε “Ειδήσεις”