Κλείσιμο τραγουδιών

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Κλειδωμένο
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Admin
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 310
Εγγραφή: 01 Ιαν 1970 02:00 am
Επικοινωνία:

Κλείσιμο τραγουδιών

#1 Δημοσίευση από Admin »

Ανακοινώνουμε ότι η σελίδα δεν είναι πλέον εφικτό να συνεχίζει να φιλοξενεί τραγούδια για κατέβασμα. Ο λόγος είναι αφενός ότι το μηχάνημα θέλει κάποιον από πάνω του συνέχεια (δεν έχουμε πλέον το χρόνο) και αφετέρου η βάση δεδομένων έχει γίνει τεράστια. Δεν μπορεί πλέον ένα απλό μηχάνημα (όπως ήταν μέχρι τώρα ένα στο οποίο κάνεις κ τις καθημερινές σου δουλειές) να κάνει τη δουλειά ενός σέρβερ και να φιλοξενεί ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα ανιδιοτελώς επωμισθήκαμε μεγάλες ευθύνες φιλοξενώντας τα τραγούδια στη σελίδα. Κάθε ηχογράφηση από το αρχείo υπάρχει πλέον και στο προσωπικό αρχείο θαμώνων. Πιστεύουμε ότι στη μουσική αυτή (κυρίως μέχρι το '55 όπως είχαμε βάλει άτυπα ένα όριο) καθρεπτίζεται ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του λαού μέσα σε διαφορετικές περιόδους και συνθήκες και θα πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλους -σε αντίθεση με πολλούς συλλέκτες που "οικοιοποιούνται" τραγούδια-. Ευχόμαστε να συνεχίσουν υπεύθυνα άτομα που θα θελήσουν να αναλάβουν τη φιλοξενία και θα παρέχουν ελεύθερη πρόσβαση στο υλικό.

Οι λοιπές λειτουργίες της σελίδας δεν θα επηρεαστούν (φόρουμ, βάση δεδομένων, ραδιοφωνάκι, γουΐκι κλπ)

Τα τραγούδια θα παραμείνουν ενεργά για λίγες μέρες ακόμα, μέχρι και το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Άβαταρ μέλους
max
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 791
Εγγραφή: 07 Ιούλ 2004 01:08 pm
Τοποθεσία: Αλλού
Επικοινωνία:

#2 Δημοσίευση από max »

Αυτές τις μέρες λάβαμε ειδοποίηση από την ΑΕΠΙ με θέμα "Χορήγηση αδείας για τη χρήση εκπροσωπούμενου από την ΑΕΠΙ μουσικού ρεπερτορίου" και προς το παρόν διερευνούμε πώς θα μπορούμε να βρούμε μια λύση ώστε να λάβουμε αυτή την άδεια.

Όπως και να έχει, το φόρουμ μένει ανοιχτό για να επικοινωνούμε και πιστεύω τελικά θα βρεθεί η λύση. Το θέμα είναι κυρίως οικονομικό, μιας που μια τέτοια άδεια κοστίζει αρκετά το μήνα και η σελίδα μας ήταν μέχρι τώρα μη εμπορική.

Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να επανέλθει η δυνατότητα σε όλους να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό το θησαυρό της παράδοσής μας.

Άβαταρ μέλους
max
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 791
Εγγραφή: 07 Ιούλ 2004 01:08 pm
Τοποθεσία: Αλλού
Επικοινωνία:

#3 Δημοσίευση από max »

Πέρα από τη δυνατότητα για παραγγελία στο ράδιο, μπορεί κανείς να ακούσει επί τόπου ένα τραγούδι με τον player (Yahoo Media Player) που εγκαταστήσαμε.
Στη λίστα με τα τραγούδια, βγαίνει ένα βελάκι κάτω αριστερά που πατώντας το εμφανίζεται o player. Πατώντας "playlist" εμφανίζονται όλα τα τραγούδια που περιέχει η συγκεκριμένη σελίδα, από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε για να ακούσετε.

Κλειδωμένο

Επιστροφή σε “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”