Σελίδα 1 από 1

Καλοκαιρινή συνάντηση 2018

Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2018 01:28 pm
από max
Η καθιερωμένη καλοκαιρινή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί φέτος το τριήμερο 17-18-19 Αυγούστου. Μετά από πάνω από μια δεκαετία φιλοξενίας στην καντίνα στη Μαραθιά Ηλείας ο κύκλος έκλεισε και ένας νέος ανοίγει με νέο σημείο συνάντησης το Καρνάρι Αχαΐας στην ταβέρνα "Παλίρροια".
https://goo.gl/maps/zrYzjJ3rbeP2

Στη μάζωξη βρισκόμαστε κυρίως για να συναντηθούμε, να τα πούμε, να γνωριστούμε, να μοιραστούμε και να γλεντήσουμε όλοι μαζί. Υπάρχει ένα τραπέζι στη μέση το οποίο πάλλεται, περικυκλώνεται από μουσικούς και ανοιγοκλείνει σα ζωντανός οργανισμός, οπότε αν κάποιος περιμένει πως θα παρουσιάσει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα μονοπωλεί για ώρες ή πως πολλά άτομα που παίζουν μαζί χωρίς πρόβες κλπ θα παίξουν άρτια και κάθε ακκόρντο θα πέφτει εκεί που πρέπει κάθε φορά, τότε μάλλον θα απογοητευθεί.

Υπάρχει χώρος δίπλα στο μαγαζί για κατασκήνωση με σκηνές, καθώς και ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιοχή και δημοτικό κάμπινγκ λίγο πιο μακριά στα 20 λεπτά περίπου. Στείλτε ινμποξ ή εδώ στα σχόλια για περισσότερες πληροφορίες.

Ας σεβαστούμε το μέρος (γιατί είναι μαγαζί και όχι κάμπινγκ και ο χώρος για σκηνές μας παραχωρείται ευγενικά για τις μέρες της συνάντησης), όσοι είμαστε κατασκηνωτές να φροντίσουμε όλοι μαζί και να αφήσουμε το χώρο όπως τον βρήκαμε.

Καλές πεννιές λοιπόν και καλώς να ανταμώσουμε!

https://www.facebook.com/groups/rebetos ... on_generic

Re: Καλοκαιρινή συνάντηση 2018

Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2018 04:48 pm
από liga rosa
θα μου είναι και φέτος πολύ δύσκολο εώς αδύνατο να παρευρεθώ, λόγω περιοδείας...
θα περάσετε τέλεια!!!

Re: Καλοκαιρινή συνάντηση 2018

Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2018 05:08 pm
από max
Άντε να σμίξουμε Νίκο σε κανά άλλο παίξιμο στην Αθήνα, ενημέρωσε αν έχει κάτι ενδιαφέρον.

Re: Καλοκαιρινή συνάντηση 2018

Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2018 05:40 pm
από liga rosa
ναι ρε μάκη!

Re: Καλοκαιρινή συνάντηση 2018

Δημοσιεύτηκε: 08 Ιούλ 2018 07:30 pm
από jimavagianos
Είχα καιρό να μπω στη σελίδα και μετά χαράς βλέπω ότι θα γίνει η μάζωξη, έστω σε άλλο σημείο φέτος. Σε μένα είναι πολύ κοντά (βρίσκομαι Πάτρα) αλλά γεγονός είναι ότι είχαμε συνηθίσει στην Κουρούτα! Να μην ξεχάσω. Καλό είναι στη συνάντηση να συνεισφέρουμε όλοι οικονομικά ώστε να πληρωθούν τα έξοδα τής σελίδας μιας και πέρυσι δεν έγινε συνάντηση και είναι κρίμα να τα πληρώνει από την τσέπη του ο admin. Ίσως θα ήταν καλό να μάς κοινοποιηθεί η οφειλή τής σελίδας για ΑΕΠΙ, διαχειριστικά έξοδα κτλ. (ίσως αναφέρεται σε άλλο νήμα και δεν το γνωρίζω) ώστε να έχουμε φροντίσει να συλλέξουμε το ποσό, που χρειάζεται είτε με δωρεές (donate) είτε κατ ιδίαν στη συνάντηση. Καλή μας αντάμωση λοιπόν!

Re: Καλοκαιρινή συνάντηση 2018

Δημοσιεύτηκε: 08 Ιούλ 2018 07:43 pm
από liga rosa
δημήτρη μπράβο για την αναφορά σου στην οικονομική υποστήριξη της σελίδας! είχε ανοίξει ένα θέμα και ο αυγέρης, εδώ: viewtopic.php?f=81&t=5408
λοιπόν, φέτος μετά από πολλά χρόνια ίσως μπορέσω να έρθω κι εγώ για παραπάνω από ένα 12ωρο! μακάρι να τα πούμε εκεί!

Re: Καλοκαιρινή συνάντηση 2018

Δημοσιεύτηκε: 09 Ιούλ 2018 01:26 pm
από jimavagianos
Πρόσφερα το συμβολικό ποσό τών 20 ευρώ μέσω Paypal. Πιστεύω πως αν βοηθήσουμε όλοι μας, θα μπορέσει να συντηρηθεί η αξιέπαινη, αυτή, προσπάθεια, που γίνεται για την αγάπη μας για την ελληνική μουσική. Ευελπιστώ φέτος να έχουμε περισσότερα άτομα από άλλες χρονιές στο νέο τόπο συνάντησης και να περάσουμε ακόμα πιο ωραία!