Συζήτηση χρήστη:Kokona

Από στίχοι
Αναθεώρηση ως προς 00:18, 30 Νοεμβρίου 2022 από τον Socrates (Συζήτηση | συνεισφορές)
(διαφορά) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Κώδικας

Έφτιαξα τον κώδικα γι'αυτό που λέγαμε (την σήμανση του ότι δεν γνωρίζουμε ποιά πλευρά ενός δίσκου είναι η «Α» και ποιά η «Β» και κατά συνέπεια τις αντιστοιχίζουμε αυθαίρετα). (Με παίδεψε καμπόσο, όπως θα δεις και στις «Πρόσφατες αλλαγές»...) Όταν τυχόν φτιάξεις λήμμα για κάποιον τέτοιο δίσκο, ειδοποίησέ με για να περάσω εκεί πέρα την σχετική σήμανση ως παράδειγμα. Μπλέτσας 05:43, 21 Ιουνίου 2007 (EEST)

Τελικά βρήκα κάποιο από αυτά που ήδη είχαμε περάσει (Columbia_7240-F) και το έφτιαξα ως παράδειγμα. Μπλέτσας 18:39, 21 Ιουνίου 2007 (EEST)

Λήμματα Standard International F-9005-A και Standard F-9005-A

Άν δεις, η όψη Α (γιατί η Β μας λείπει και στα δυο) περιέχει το ίδιο και στα δύο. Βάλε και το γεγονός ότι έχουμε ίδιο αριθμό δίσκου και ίδιο πάνω-κάτω όνομα εταιρείας στην ετικέττα, μήπως είναι ο ίδιος δίσκος και θέλει να τα φτιάξουμε ένα λήμμα τα δυο αυτά; Είναι η ίδια εταιρεία ή είναι η μια θυγατρική της άλλης (πχ τοπική/πολυεθνική). Αντίστοιχο προβληματισμό είχα και για το λήμμα Sahibinin Sesi AO. 2920 (πήγαινε να δεις τί γράφει εκεί). Ξέρεις μήπως που θα μπορούσαμε να βρούμε πληροφορίες (κανα βιβλίο πχ) για το ποιές ήταν οι εταιρείες, πώς αριθμούσαν τα δισκάκια κλπ (πχ ανά χώρα), ποιά ήταν θυγατρική ποιανής κλπ; Αυτά θα μας χρειαστούνε και για το φτιάξιμο λημμάτων για τις εταιρείες μελλοντικά. Μπλέτσας

Μήνυμα για μέγεθος λήμματος

Μπορείς να το αγνοήσεις το μήνυμα, δεν είναι τίποτα σοβαρό. Μπλέτσας 20:02, 27 Σεπτεμβρίου 2007 (EEST)