Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συζήτηση χρήστη:Χασκίλ"

Από στίχοι
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Γραμμή 17: Γραμμή 17:
  
 
ναι, απ' ότι φαίνεται....
 
ναι, απ' ότι φαίνεται....
 +
 +
==Ελβίρα Κάκκη==
 +
Σταυρούλα (το στέλνω και στον Βασίλη) κοίτα λίγο εδώ: [http://radio.rebetiko.sealabs.net/wiki/mediawiki/index.php?title=%CE%95%CE%BB%CE%B2%CE%AF%CF%81%CE%B1_%CE%9A%CE%AC%CE%BA%CE%BA%CE%B7&diff=next&oldid=8828]
 +
 +
Ίσως κατά λάθος έσβησες τα δυο τραγούδια από τη λίστα. Επίσης ο «Μύλος της Κονδύλως» αναφέρεται πάνω στο δισκάκι ([[Decca 31142]]) ότι είναι του Περδικόπουλου. Πάντως τις τελείες στο G.A. καλά τις έβαλες! :) Αν θες μίλα λίγο με τον Βασίλη για να ξεκαθαρίσει. Ευχαριστώ. [[Χρήστης:mpletsas|mpletsas]] 17:56, 21 Οκτωβρίου 2007 (EEST)

Αναθεώρηση της 03:58, 8 Δεκεμβρίου 2022

Σε παρακολουθώ!!!! χεχεχεε!!


Ήθελε λίγο ξεκαθάρισμα η λίστα της Γεωργακοπούλου. Ελπίζω να μην είναι πολύ υπερβολικό, ε?


Αν το κρίνει κανείς υπερβολικό, ας το διορθώσει.... Α, μετέφερε τη δισκογραφία Μητσάκη, πριν τους άλλους συνθέτες.


Την μετέφερα! ;)

Θεώρησα ότι είναι πιο εύκολο να βρίσκει κανείς τα τραγούδια με αυτόν τον τρόπο. Στις φωνές του ρεμπέτικου γενικά βοηθάει πολύ. Με αυτόν τον τρόπο βλέπουμε και τι τραγούδησε περισσότερο ένας/μία τραγουδιστής/τρια. (Είμαι ψείρα, το κσέρω, μην πεις τίποτα! χεχεχε)

Έπεσε η σελίδα?

ναι, απ' ότι φαίνεται....

Ελβίρα Κάκκη

Σταυρούλα (το στέλνω και στον Βασίλη) κοίτα λίγο εδώ: [1]

Ίσως κατά λάθος έσβησες τα δυο τραγούδια από τη λίστα. Επίσης ο «Μύλος της Κονδύλως» αναφέρεται πάνω στο δισκάκι (Decca 31142) ότι είναι του Περδικόπουλου. Πάντως τις τελείες στο G.A. καλά τις έβαλες! :) Αν θες μίλα λίγο με τον Βασίλη για να ξεκαθαρίσει. Ευχαριστώ. mpletsas 17:56, 21 Οκτωβρίου 2007 (EEST)