Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συζήτηση χρήστη:Χασκίλ"

Από στίχοι
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
(Ελβίρα Κάκκη)
 
Γραμμή 15: Γραμμή 15:
  
 
Έπεσε η σελίδα?
 
Έπεσε η σελίδα?
 +
 +
ναι, απ' ότι φαίνεται....
 +
 +
==Ελβίρα Κάκκη==
 +
Σταυρούλα (το στέλνω και στον Βασίλη) κοίτα λίγο εδώ: [http://radio.rebetiko.sealabs.net/wiki/mediawiki/index.php?title=%CE%95%CE%BB%CE%B2%CE%AF%CF%81%CE%B1_%CE%9A%CE%AC%CE%BA%CE%BA%CE%B7&diff=next&oldid=8828]
 +
 +
Ίσως κατά λάθος έσβησες τα δυο τραγούδια από τη λίστα. Επίσης ο «Μύλος της Κονδύλως» αναφέρεται πάνω στο δισκάκι ([[Decca 31142]]) ότι είναι του Περδικόπουλου. Πάντως τις τελείες στο G.A. καλά τις έβαλες! :) Αν θες μίλα λίγο με τον Βασίλη για να ξεκαθαρίσει. Ευχαριστώ. [[Χρήστης:mpletsas|mpletsas]] 17:56, 21 Οκτωβρίου 2007 (EEST)
 +
 +
:[[Χασκίλ]] -Εγώ μόνο άλλαξα το όνομα στον τίτλο "Πικρός είναι ο πόνος μου" και το έκανα "Πικρός θα 'ναι ο πόνος μου" και από κόκκινο έγινε μπλε το λινκ, γιατί θυμόμουν ότι είχαν μπει οι στίχοι.
 +
:Χρειάζεται να κάνω κάτι? :) :)
 +
 +
::Μάλλον ενόσω έκανες την επεξεργασία έκανε τις αλλαγές του ο Βασίλης με αποτέλεσμα μετά να γράψεις από πάνω και να χαθούν αυτές. Ίσως είχε κρατημένη στην cache του ο browser σου παλιά εκδοχή της σελίδας. Θα το φτιάξω εγώ, μην ανησυχείς. [[Χρήστης:mpletsas|mpletsas]] 18:04, 21 Οκτωβρίου 2007 (EEST)

Τελευταία αναθεώρηση της 19:16, 1 Φεβρουαρίου 2023

Σε παρακολουθώ!!!! χεχεχεε!!


Ήθελε λίγο ξεκαθάρισμα η λίστα της Γεωργακοπούλου. Ελπίζω να μην είναι πολύ υπερβολικό, ε?


Αν το κρίνει κανείς υπερβολικό, ας το διορθώσει.... Α, μετέφερε τη δισκογραφία Μητσάκη, πριν τους άλλους συνθέτες.


Την μετέφερα! ;)

Θεώρησα ότι είναι πιο εύκολο να βρίσκει κανείς τα τραγούδια με αυτόν τον τρόπο. Στις φωνές του ρεμπέτικου γενικά βοηθάει πολύ. Με αυτόν τον τρόπο βλέπουμε και τι τραγούδησε περισσότερο ένας/μία τραγουδιστής/τρια. (Είμαι ψείρα, το κσέρω, μην πεις τίποτα! χεχεχε)

Έπεσε η σελίδα?

ναι, απ' ότι φαίνεται....

Ελβίρα Κάκκη

Σταυρούλα (το στέλνω και στον Βασίλη) κοίτα λίγο εδώ: [1]

Ίσως κατά λάθος έσβησες τα δυο τραγούδια από τη λίστα. Επίσης ο «Μύλος της Κονδύλως» αναφέρεται πάνω στο δισκάκι (Decca 31142) ότι είναι του Περδικόπουλου. Πάντως τις τελείες στο G.A. καλά τις έβαλες! :) Αν θες μίλα λίγο με τον Βασίλη για να ξεκαθαρίσει. Ευχαριστώ. mpletsas 17:56, 21 Οκτωβρίου 2007 (EEST)

Χασκίλ -Εγώ μόνο άλλαξα το όνομα στον τίτλο "Πικρός είναι ο πόνος μου" και το έκανα "Πικρός θα 'ναι ο πόνος μου" και από κόκκινο έγινε μπλε το λινκ, γιατί θυμόμουν ότι είχαν μπει οι στίχοι.
Χρειάζεται να κάνω κάτι? :) :)
Μάλλον ενόσω έκανες την επεξεργασία έκανε τις αλλαγές του ο Βασίλης με αποτέλεσμα μετά να γράψεις από πάνω και να χαθούν αυτές. Ίσως είχε κρατημένη στην cache του ο browser σου παλιά εκδοχή της σελίδας. Θα το φτιάξω εγώ, μην ανησυχείς. mpletsas 18:04, 21 Οκτωβρίου 2007 (EEST)