Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Η Μπύρα του Πίκινου"

Από στίχοι
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
μ
 
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
 
Η '''Μπύρα του Πίκινου''' ήταν:
 
Η '''Μπύρα του Πίκινου''' ήταν:
*Νυχτερινό κέντρο του Μεσοπολέμου, με αξιόλογη ορχήστρα. Για περισσότερες πληροφορίες, βλέπε το λήμμα [[Κώστας Πίκινος]], το αναφερόμενο στον ιδιοκτήτη της που έπεσε θύμα δολοφονική επίθεσες μέσα στο ίδιο του το κατάστημα.
+
*Νυχτερινό κέντρο του Μεσοπολέμου, με αξιόλογη ορχήστρα. Για περισσότερες πληροφορίες, βλέπε το λήμμα [[Κώστας Πίκινος]], το αναφερόμενο στον ιδιοκτήτη της που έπεσε θύμα δολοφονικής επιθέσεως μέσα στο ίδιο του το κατάστημα.
*Τραγούδι του [[Κώστας Ρούκουνας|Κώστα Ρούκουνα]], αναφερόμενο στο εν λόγω κατάστημα - βλέπε [[Ο Πίκινος]].
+
*Τραγούδι του [[Κώστας Ρούκουνας|Κώστα Ρούκουνα]], αναφερόμενο στο εν λόγω κατάστημα - βλέπε [[Η Μπύρα του Πίκινου (τραγούδι)]]. (Πρόκειται για διαφορετικό τραγούδι του Ρούκουνα από το γνωστό «[[Ο Πίκινος]]».)
  
 
[[κατηγορία:σελίδες αποσαφήνισης]]
 
[[κατηγορία:σελίδες αποσαφήνισης]]

Τελευταία αναθεώρηση της 12:33, 7 Μαρτίου 2021

Η Μπύρα του Πίκινου ήταν:

  • Νυχτερινό κέντρο του Μεσοπολέμου, με αξιόλογη ορχήστρα. Για περισσότερες πληροφορίες, βλέπε το λήμμα Κώστας Πίκινος, το αναφερόμενο στον ιδιοκτήτη της που έπεσε θύμα δολοφονικής επιθέσεως μέσα στο ίδιο του το κατάστημα.
  • Τραγούδι του Κώστα Ρούκουνα, αναφερόμενο στο εν λόγω κατάστημα - βλέπε Η Μπύρα του Πίκινου (τραγούδι). (Πρόκειται για διαφορετικό τραγούδι του Ρούκουνα από το γνωστό «Ο Πίκινος».)