Πολιτιστικός Σύλλογος «Βαγγέλης Παπάζογλου»

Ό,τι δεν ταιριάζει στα υπόλοιπα ας μπαίνει εδώ
Απάντηση
Message
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
ΠΣΒΠ
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 08 Φεβ 2019 07:06 pm
Τοποθεσία: Νίκαια, Ελλάδα
Επικοινωνία:

Πολιτιστικός Σύλλογος «Βαγγέλης Παπάζογλου»

#1 Δημοσίευση από ΠΣΒΠ » 12 Φεβ 2019 03:56 pm

Η δημιουργία ενός Συλλόγου που θα τιμά τον Βαγγέλη Παπάζογλου γεννήθηκε ως ιδέα από μια παρέα ανθρώπων που κατάλαβαν ότι είχαν την ίδια φλόγα μέσα τους: τη φλόγα που άναψαν οι μουσικές και τα λόγια των τραγουδιών του Βαγγέλη· τη φλόγα που φούντωσαν οι συγκλονιστικές αφηγήσεις της Αγγελίτσας στα «Χαΐρια»· τη φλόγα που ευλαβικά κρατά αναμμένη ο Γιώργης.

Έτσι, λοιπόν, στα τέλη του 2018 ιδρύθηκε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Βαγγέλης Παπάζογλου». Ως έδρα επιλέχθηκε ο Δήμος Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη λόγω της ιστορικής σύνδεσης με την Κοκκινιά, την περιοχή όπου κατοίκησε και δραστηριοποιήθηκε ο Βαγγέλης Παπάζογλου. Στόχος του Συλλόγου είναι να ερευνήσει με επιστημονικό τρόπο και να αναδείξει τη ζωή και το έργο του Βαγγέλη Παπάζογλου και της άμεσης οικογένειάς του (Αγγέλα και Γιώργης).

Οι πρώτες εκλογές έγιναν στις 18 Ιανουαρίου 2019. Η σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως διαμορφώθηκε μετά τις εκλογές, έχει ως εξής:

Πρόεδρος
Βασίλειος Παπατριανταφύλλου

Αντιπρόεδρος
Νικόλαος Σαρηγιάννης

Γραμματέας
Κωνσταντίνος Μπουρνάς

Ταμίας
Ιωακείμ Παπατριανταφύλλου

Μέλη
Χαράλαμπος Παπαδημητρίου
Άγγελος Μπουρνάς
Σταύρος Κουρούσης

Καλούνται όσοι έχουν το ίδιο μεράκι να υποστηρίξουν την προσπάθεια του Συλλόγου. Εγγραφείτε ως μέλη και αποκτήστε τη δυνατότητα να συμμετέχετε στις Γενικές Συνελεύσεις και να ενημερώνεστε πρώτοι για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής επικοινωνήστε με το Σύλλογο στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου psvpapazoglou@gmail.com

Απάντηση

Επιστροφή σε “Γενική κατηγορία”