ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑ

"Κονσούλτο"
Κλειδωμένο
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Εύκαιρος
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 423
Εγγραφή: 08 Φεβ 2005 03:07 am

#29 Δημοσίευση από Εύκαιρος »

Συνήθως δε διαβάζω τα τόπικ με τσακωμούς γιατί βαριέμαι και δεν είναι και πολύ διασκεδαστικά γιατί δεν πέφτουν πολλά βρισίδια.

Σήμερα και χθες τα έριξα μια ματιά (φευγαλέα είναι η αληθεια....) αλλά διάβασα ολόκληρο το ποστ του Ξένου. Και βέβαια συμφωνώ απόλυτα.
Εγώ θα ήμουν ίσως ο τελευταίος που θα υπερασπιζόμουν τον ΣάκηΠαπ, μιας και δεν συμφωνώ ιδιαίτερα με τις απόψεις του και έχω περάσει αρκετή ώρα να διορθώνω τις δικές του διορθώσεις που θεωρούσα λάθος.

Αλλα΄εσείς οι δυο (Μπλέτσας, Μαξ) το παραχέσατε! δεν νομίζω να του άξιζε τέτοια επίθεση. Κακώς λοιπόν!

Κατά τα άλλα συμφωνώ απολύτως με τον Μπιλλάρα (που ΚΑΚΩΣ έφαγε μπανάρισμα, έλεως!) και παραθέτω για να μην ξεχαστεί:
Billaras έγραψε:Τι τσακωνεστε ρε παιδιά? Τι θαλλαξει αν ενα τραγουδι ειναι του 54 ενω στη πραγματικότητα ειναι του 45? Σιγα ταυγά. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν ΕΝΗΛΙΚΕΣ άνθρωποι που τσακώνωνται για το αν ένα τραγούδι το λέει η Νίνου ή η ξαδερφή της.

Μήπως τελικά αυτό που συμβαίνει, είναι οτι έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο?

mpletsas
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 522
Εγγραφή: 06 Σεπ 2004 07:28 pm

#30 Δημοσίευση από mpletsas »

my8os έγραψε:
mpletsas έγραψε:Θεωρεί κανείς ότι λειτουργούμε "αντιδημοκρατικά" εδώ μέσα;
imho, ίσως λιγάκι ναι, με βάση το επόμενο μήνυμά σου. (Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για κλείδωμα τόπικ και όχι για άλλες λειτουργίες του φόρουμ).
Αυτό δε θυμάμαι να στο ρώτησα εγώ, μάλλον άλλος ήτανε και τα μπέρδεψες.
my8os έγραψε: Τότε να καταθέσω εγώ την αντίθετη άποψη για πρώτη φορά: Πιστεύω ότι μερικές φορές είσαι υπέρ το δέον αυστηρός. Προσωπική άποψη είναι και ελπίζω να κάνω λάθος ή να αποδείξεις στο μέλλον ότι κάνω λάθος.
Ευχαριστώ, θα το έχω υπόψιν μου.

my8os έγραψε: Επίσης να πω ότι αυτό που σημείωσα με bold εμένα μου φαίνεται σαν να με ξαποστέλνεις. Είναι έτσι;
Καθόλου. Απλώς σου υπενθυμίζω ότι ο καθένας στα του οίκου του.
my8os έγραψε: Εξάλλου εσύ δε μου ζήτησες να σου υποδείξω φόρουμ και τώρα λες δεν σε ενδιαφέρει να μάθεις ποιό είναι;
Πάλι με άλλον με μπερδεύεις. Κοίταξε λίγο πιο προσεκτικά και θα δεις.

Άβαταρ μέλους
max
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 791
Εγγραφή: 07 Ιούλ 2004 01:08 pm
Τοποθεσία: Αλλού
Επικοινωνία:

#31 Δημοσίευση από max »

Λοιπόν επειδή νιώθω ότι πλέον έχουμε φτάσει στον πάτο δεν πάει άλλο θα πω τα τελευταία:

Η σελίδα αυτή φτιάχτηκε με τους πιο αγνούς σκοπούς αφιλοκερδώς από την αγάπη μου για τη μουσική . Έχω φτάσει σε ένα σημείο που μπούχτισα, νιώθω στενοχωρημένος και πολύ άσχημα.

Σακη γράφεις :
"Πιστεύω ότι κανείς δε νομιμοποιείται ηθικά, να δείχνει την πόρτα εξόδου σε
κανέναν, όταν αυτός δεν υβρίζει, δεν συκοφαντεί, δεν θίγει, δεν διαπληκτίζεται με άλλα μέλη και δεν μειώνει την προσωπικότητα των άλλων μελών με αγενείς χαρακτηρισμούς, χωρίς να αναφερθώ σε άλλου είδους προυποθέσεις παράνομων ενεργειών."
Ακριβώς για αυτό το λόγο νιώθω και θιγμένος από τη συμπεριφορά σου και ότι μειώνεις την προσωπικότητά μου . Γενικά με το πώς καταλήξαν όλα αυτά αλλά όπως έγραψα σε προηγούμενο ποστ με το να λες οτι κάνω τις πλάτες στο Μπλέτσα επειδή ειναι φίλος μου . Ποτέ δεν το έκανα και το έχω δείξει έμπρακτα 3 χρόνια τώρα που λειτουργεί η σελίδα.
sakispap έγραψε: --Προσέξτε παλλικάρια μου τη συμπεριφορά, την αλαζονεία και την εμπάθειά σας...
---Σε συμβουλεύω να το συζητήσεις το όλο θέμα (ειδικά αυτού του σημείου που θίγεις) με κάποιο καλό ψυχολόγο και τότε θα βρεις ποιος είναι άρρωστος, ποιος έχει πάθη, κι αν έχεις δίκιο ή άδικο. ........
Μάλλον πρέπει να σου ευχηθώ "περαστικά σου". Ίσως φταίει και το πολύ νεαρό της ηλικίας σου.
--Αν η απάντηση είναι καταφατική, τότε να χαίρεστε και οι δυο σας και τη σελίδα σας και το καπετανιλίκι σας. Μπράβο, είστε μεγάλοι δημοκράτες!
--Δεν θέλει και πολύ για να καβαλήσει ο άνθρωπος το καλάμι .....
Και δυστυχώς βλέπω με λύπη μου, ότι προς τα 'κει οδεύετε, .... με φουλ γκάζια!!!
Τετοιες κουβεντες σαν τις παραπάνω δεν μειώνουν την προσωπικότητα μου τη δική μου ή άλλων προσώπων ; Αυτό που παρατηρώ είναι ότι η σοφία δεν συμβαδίζει με την ηλικία σου.
Θέλω ηρεμία εδώ μέσα, ακριβώς αυτό αναζητώ, τους χαμηλούς τόνους . Σε ΚΑΝΕΝΑ ποστ μου δεν προσέβαλλα ΚΑΝΕΝΑΝ ούτε ανέβασα τους τόνους και στην τελική στο συγκεκριμένο τοπικ μετά από σένα έγραψα για πρώτη φορά !! Το θέμα ήταν απλά η επαληθευσιμότητα.

Ζητάω -για πρώτη φορά σε άνθρωπο στη σελίδα- να αποχωρήσεις και να μη σε ξαναδώ εδώ . Είσαι ανεπιθύμητος , ο μόνος που επανηλημμένα μου έχεις δημιουργήσει προβλήματα. Δεν θέλω να δω συμμετοχή πουθενά ξανά σε οτιδήποτε στη σελίδα.

Και ναι θα κλειδώσω την κουβέντα γιατί δεν πάει άλλο (συγγνώμη Μυθε, επλίζω να με καταλαβαίνεις). Έφτασα στα όριά μου, χαλάστηκα αρκετά και δεν βλέπω και ανταπόκριση.

Κλειδωμένο

Επιστροφή σε “Κουβεντούλα”