Μπηκε ο χειμώνας
- georgalasg
- More than 150 posts user.
Μπηκε ο χειμώνας
Διεπραξα ενα έγκλημα. Ειχα παρατήσει το μπουζούκι για αρκετά χρόνια και τώρα προσπάθω να επανέλθω. Γί 'αυτό και η απουσία μου.
Δυστυχώς έχω ξεχάσει τα παντα....Τα χερια δεν πανε μια, απο τα 300 τραγούδια θυμαμαι καμια 100αρια
Μια ερωτησούλα λοιπον...
Στο τραγούδι Μπηκε ο χειμώνας (ηρθε ο χειμώνας) και ο κοσμακης τα' χει χασει και παλτουδια..... κλπ κλπ
ειναι ματζόρε ή μινορε; Το παιζω απο ρε και η εισαγωγή εχει και φα και φα#. Τα λογια μου θυμιζουν μινορε αλλα μηπως κανω λαθος; Συγνωμη για τη χαζή ισως ερωτηση αλλα .... εσφαλα και το πληρωνω....!!!!
Ξεχνιεται ποτε η μαθηση ενος μουσικου οργανου η γενικα καποιας αλλης εργασιας
που εχει να κανει με τα χερια ;;; ( π.χ. γραφομηχανη )
Θεωρω , οτι η γνωση δεν ξεχνιεται , απλα σε καποιες περιπτωσεις μειωνεται σημαντικα
η ταχυτητα , οταν εγκαταλειψει καποιος κατι , για μεγαλο χρονικο διαστημα .':?'
- georgalasg
Οσον αφορα την ερωτηση είναι μια απορια που την είχα . Δεν εχει να κάνει με το οτι σταματησα να παιζω.
- georgalasg
Γυρισα !!!!! και καλώς σας βρηκα!!!
να σου πω την αληθεια το θελω το προγραμμα. εχω να περασω πολλες ωρες με τα ξεχασμενα τραγούδια...
Θυμησε μου πως λέγεται....
χουζάμ ε; πολυ ωραία. Να σαι καλά.
Μόνο μια μικρή διόρθωση...
Από όσο γνωρίζω, πρόκειται για το δρόμο Σεγκιάχ, μία μάλλον δυσεύρετη παραλλαγή του Χουζάμ, στην οποία συναντούμε απόσταση τριημιτονίου μεταξύ 6ης & 7ης βαθμίδας...
Δηλαδή, παίζοντας από Ρε τονικότητα, ο δρόμος "πατάει" στο Σι ύφεση και στο Ντο δίεση...
Φιλιά