14 Σ' ΑΓΑΠΩ - new Sibelius test

Εκφραστείτε ελεύθερα..
Post Reply
User avatar
socrates
More than 150 posts user.
Posts: 424
Joined: 21 Oct 2006 11:31 pm
Location: the other side of nowhere

14 Σ' ΑΓΑΠΩ - new Sibelius test

Post by socrates » 16 Jun 2016 04:51 pm

Έκανα upgrade αυτή τη βδομάδα στην πιο νέα διαθέσιμη μορφή του Sibelius (8.3 από 6) που χρησιμοποιώ για γενικό πρόγραμμα μουσικής και έγραψα αυτό το πειραματικό τραγουδάκι για να κάνω τεστ σε διάφορα αρχεία που εξάγονται. Το πρόγραμμα έχει αλλάξει ριζικά σε εμφάνιση, ήχους κ.λπ. και προσπαθώ να μάθω τα καινούργια του κόλπα. Έχω τώρα την ευκολία να εξάγω και βίντεο και να το δημοσιεύω στο You Tube και από εκεί να το κάνω embed εδώ. Οπότε έχω δύο επιλογές παρουσίασης παρτιτούρας/ήχου: Τον παλιό τρόπο συνδυασμού XML & MP3 που χρησιμοποιούσα ως τώρα και που είχε αρκετά προβλήματα (συγχρονισμός ήχου-παρτιτούρας ήταν ένα από τα κυριότερα) και το νέο βίντεο του Sibelius.
Δημοσιεύω αυτό το τραγούδι και με τους δύο τρόπους και παρακαλώ όσους δουν το βίντεο να αφήσουν ένα σχόλιο για τον τρόπο παρουσίασης που προτιμούν.
Το δικό μου σχόλιο είναι:
Ο παλιός τρόπος εξακολουθεί να έχει προβλήματα συγχρονισμού μερικές φορές όπως σ' αυτό το τραγούδι που η παρτιτούρα τρέχει μπροστά από τον ήχο μετά από λίγα δευτερόλεπτα, αλλά η εικόνα είναι αρκετά καθαρή.
Ο νέος τρόπος είναι μία απλή βιντεοσκόπηση της οθόνης του Sibelius καθώς το τραγούδι εξελίσεται και δεν έχει πρόβλημα συγχρονισμού. Δεν ξέρω αν το You Tube κάνει κάποιο compression στο φάκελο που ανεβάζω (το face book κάνει αυτόματα αυτό το πράγμα και η εικόνα εκεί δεν βγαίνει καθαρή), αλλά κάνοντας embed από to You tube εδώ, η εικόνα στην αρχή είναι θολή, αλλά μετά από λίγο στρώνει.
Τι λέτε?
Σ' ΑΓΑΠΩ

(Α)
Σ' αγαπώ,
πώς να σου το πώ?
Δεν ζητώ
να κρυφτώ,
μόνο να σ' ονειρευτώ.

(Β)
Θα σε φέρω στα κιλά σου
γιατί βάρυνες πολύ,
κι' η βαρύτητα δεν με απασχολεί,
σαν ελεύθερο πουλάκι
στα γαλάζια τριγυρνώ,
και αλλάζω όποτε θέλω ουρανό,

(Α)
Μην αργείς,
λυγμέ της οργής,
δεν ζητώ
να κρυφτώ,
μόνο να αποξεχαστώ.
S' agapo 1.pdf
(70.76 KiB) Downloaded 100 times

Click Here for Scrolling Score - Κλικ εδώ για κινούμενη παρτιτούρα
Σ' ΑΓΑΠΩ.mp3
(1.39 MiB) Downloaded 45 times
Σ' ΑΓΑΠΩ.xml
(284.6 KiB) Downloaded 54 times
phpBB [video]

Post Reply

Return to “Δημιουργική Γωνιά”