Σελίδα 1 από 1

Ετικέτες υποσελίδα

Δημοσιεύτηκε: 24 Νοέμ 2018 09:58 pm
από Admin
Δημιουργήθηκε ένας νέος σύνδεσμος "Ετικέτες" στον οποίο θα βρείτε αρκετές ήδη ανεβασμένες ετικέτες ανα εταιρεία. Σιγά σιγά θα ανεβάζουμε περισσότερες, τις ετικέτες αυτές περνάμε και στα στοιχεία των τραγουδιών ώστε να τα συνδέσουμε.
Capture.PNG
Capture.PNG (28.25 KiB) Προβλήθηκε 518 φορές
Capture1.PNG
Capture1.PNG (49.21 KiB) Προβλήθηκε 518 φορές

Re: Ετικέτες υποσελίδα

Δημοσιεύτηκε: 29 Ιαν 2019 10:14 pm
από giwrgos_p
Το πρόβλημα που παρουσιάζεται είναι το εξής:
Πηγαίνω στις "ετικέτες", ανοίγω σε νέα καρτέλα την ετικέτα που θέλω, παίρνω τη διεύθυνση από τη μπάρα και την αντιγράφω στο πλαίσιο στα στοιχεία του τραγουδιού. Πηγαίνοντας μετά στο τραγούδι με τον σταυρό τον πράσινο, φαίνεται ότι έχει μπει ετικέτα, αλλά δε φαίνεται η εικόνα. Φαίνεται απλώς το πλαίσιο εικόνας. Αν όμως κλικάρεις πάνω στο πλαίσιο, ανοίγει η εικόνα κανονικά σε νέα καρτέλα. Όλα αυτά με firefox αλλά και με chrome, αν αυτό έχει κάποια σημασία. Γιατί συμβαίνει αυτό, μήπως ξέρει κανείς που έχει ασχοληθεί με τις ετικέτες;

Re: Ετικέτες υποσελίδα

Δημοσιεύτηκε: 31 Ιαν 2019 08:49 pm
από max
Γεια σου Γιώργο, το πρόβλημα υφίσταται γιατί στην ετικέτα είχε περαστεί αυτό το λινκ:
app.php/gallery/image/1790

αντί για αυτό:
app.php/gallery/image/1790/source

το παραπάνω δεν είναι "αμιγώς" η φωτογραφία αλλά η σελίδα που τη φιλοξενεί, γι'αυτό και μπερδεύεται το σύστημα. Το λινκ που τελειώνει σε "source" το βρίσκουμε όταν πατήσουμε πάνω στη φωτογραφία.. Το διόρθωσα τώρα για το συγκεκριμένο κομμάτι και φαίνεται κανονικά.

Re: Ετικέτες υποσελίδα

Δημοσιεύτηκε: 02 Φεβ 2019 10:36 pm
από giwrgos_p
ΟΚ Μάκη. Ευχαριστώ.