Αααααααχ!

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Κλειδωμένο
Message
Συγγραφέας
Δημήτρης Ν.
More than 50 posts user
Δημοσιεύσεις: 67
Εγγραφή: 09 Νοέμ 2007 02:18 pm
Τοποθεσία: Μεσολόγγι

#22 Δημοσίευση από Δημήτρης Ν. » 31 Ιαν 2008 03:32 pm

Όλοι συμφωνούμε ότι το να κλείσει η σελίδα, έστω και μερικώς, είναι ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός, για ευνόητους λόγους...Ο πιο βασικός, όμως, λόγος, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι η διακοπή πρόσβασης στην απόκτηση των τραγουδιών...Θα ήθελα να τα έχω όλα τα ρεμπέτικα, όπως και πολλοί άλλοι υποθέτω, και γι' αυτό προτείνω την ανταλλαγή αρχείων... ο ένας με τον άλλον...εκτός και αν βρεθεί κάποια λύση και συνεχίσει η σελίδα ως έχει.

Άβαταρ μέλους
Πέτρος Βένερης
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 21 Δεκ 2004 08:50 am
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

#23 Δημοσίευση από Πέτρος Βένερης » 31 Ιαν 2008 03:40 pm

Κρίμα μια τόσο καλή και αξιέπαινη προσπάθεια να πάρει τέλος.
Μπράβο στα παιδιά που ξεκίνησαν αυτή τη σελίδα, που είχα τη τύχη, να είμαι μέλος, από πολύ νωρίς. Νομίζω την ανακάλυψα όταν η βάση είχε κάτι λιγότερο από 500 τραγούδια, που τότε μου φάνηκαν πάρα πολλά. Απόλυτα κατανοητά και η κούραση και ο εκνευρισμός πολλές φορές, που έρχεται όταν έχεις να κάνεις με πλήθος διαφορετικών ανθρώπων και απαιτήσεων.

Για να μη χαθεί ο πλούτος αυτός που συγκεντρώθηκε, αλλά να διαμοιρασθεί σε νέα και παλαιά μέλη, με τη συμμετοχή όλων και χωρίς να είμαι ειδικός του internet, θα πρότεινα το πρόγραμμα Azureus με το οποίο μπορεί κανείς να ανταλλάσει αρχεία με άλλα μέλη που είναι on line. Το ρίχνω σαν ιδέα και κάποιος πιο σχετικός από εμένα, ίσως μπορεί να μας πει, αν γίνεται να λειτουργήσει.

Καλές πενιές

Alitis
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 09 Ιουν 2006 01:26 pm
Τοποθεσία: Οπου γης καταγης

#24 Δημοσίευση από Alitis » 31 Ιαν 2008 05:31 pm

Α ρε χριστοδουλε τι μας εκανες !!!

AGIS
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 363
Εγγραφή: 05 Φεβ 2005 06:16 pm
Επικοινωνία:

#25 Δημοσίευση από AGIS » 31 Ιαν 2008 05:41 pm

Ουσιαστικά, νομίζω, ότι η ερώτηση όλων των μελών του φόρουμ προς τον αντμιν συνοψίζεται στο κατά πόσο μπορούν τα ίδια αυτά μέλη να βοηθήσουν ώστε να συνεχιστεί η πρόσβαση στα τραγούδια που υπάρχουν ή συνεχίζουν να ανεβαίνουν.

Υπάρχει; μπορεί να βρεθεί μέσα από το ίδιο το φόρουμ ο τρόπος ώστε
να αναλάβουν τα μέλη του φόρουμ -και με ποιους τρόπους- την ευθύνη της φιλοξενίας και της παροχής ελεύθερης πρόσβασης στο συγκεκριμένο υλικό;

Μπορούμε να κάνουμε τίποτα ή να ... περιμένουμε τις εξελίξεις;

mpletsas
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 522
Εγγραφή: 06 Σεπ 2004 07:28 pm

#26 Δημοσίευση από mpletsas » 31 Ιαν 2008 06:05 pm

AGIS έγραψε:Ουσιαστικά, νομίζω, ότι η ερώτηση όλων των μελών του φόρουμ προς τον αντμιν συνοψίζεται στο κατά πόσο μπορούν τα ίδια αυτά μέλη να βοηθήσουν ώστε να συνεχιστεί η πρόσβαση στα τραγούδια που υπάρχουν ή συνεχίζουν να ανεβαίνουν.

Υπάρχει; μπορεί να βρεθεί μέσα από το ίδιο το φόρουμ ο τρόπος ώστε
να αναλάβουν τα μέλη του φόρουμ -και με ποιους τρόπους- την ευθύνη της φιλοξενίας και της παροχής ελεύθερης πρόσβασης στο συγκεκριμένο υλικό;

Μπορούμε να κάνουμε τίποτα ή να ... περιμένουμε τις εξελίξεις;
Μπορεί κάποιος από σας, με δική του πρωτοβουλία, να φτιάξει μια άλλη σελίδα και να γίνεται εκεί ανεβοκατέβασμα.

Άβαταρ μέλους
Χασκίλ
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 546
Εγγραφή: 27 Δεκ 2006 11:53 pm
Τοποθεσία: Βιέννη, Αυστρία

#27 Δημοσίευση από Χασκίλ » 31 Ιαν 2008 06:14 pm

Ελπίζω μόνο, αν βρεθεί κάποιος/οι που θα κάνουν αυτό το πράγμα, να το κάνουν τόσο καλά, όσο και ο Κώστας με το Μάκη.

Μετά τιμής, Χασκίλ Στέλλα:)
Στηρίξτε οικονομικά τη ρεμπετοσελίδα εδώ -> donate.php

LIAS
More than 100 posts user
Δημοσιεύσεις: 119
Εγγραφή: 14 Σεπ 2007 01:15 am
Τοποθεσία: Λαμία

#28 Δημοσίευση από LIAS » 31 Ιαν 2008 09:08 pm

Μία ακόμη γνώμη:
Σημαντικότερο είναι να παραμείνει σε λειτουργεία η σελίδα μαζί με τις πληροφορίες της, έστω και αν δεν μπορούμε να κατεβάσουμε τα τραγούδια. Θα μπορούμε τουλάχιστον να τα ακούμε με το ραδιόφωνο.
Επειδή νιώθω τα προβλήματα των διαχειριστών σε θέματα χρόνου και κόπου, δεν θα διαφωνούσα να ανατεθεί σε κάποιον επαγγελματία (μέλος ή μη μέλος), η όλη διαχείριση (κοινώς σαβουροδουλειά) του site, αλλά λόγω της καλλιτεχνικής φύσεως και προσωπικότητας το χώρου, θα πρέπει οι δημιουργοί αυτής της ιδέας, να παρεμβαίνουν δραστικά, στα ουσιώδη θέματα...
Το κόστος δε αυτής της «εξωτερικής διαχείρισης και φιλοξενίας» πρέπει να μας βαρύνει όλους, άσχετα αν υπάρχουν ή όχι οικονομικά ζητήματα στους διαχειριστές. Είναι δε ο μόνος σίγουρος τρόπος διαιώνισης αυτής της ιδέας.
Προς το παρών, ευχαριστώ ειλικρινά όσους συμβάλουν στην δημιουργία και λειτουργεία του χώρου, όποιες και αν θα είναι οι μελλοντικές τους αποφάσεις.

Κλειδωμένο

Επιστροφή σε “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”