Παρουσίαση βιβλίου Τάσου Κακλαμάνη - Γιάννη Τσιαντή

Προτάσεις και αναζητήσεις για Μουσική, Θέατρο, Κινηματογράφο, Βιβλία....
User avatar
fakk
More than 150 posts user.
Posts: 493
Joined: 07 Mar 2006 10:22 am
Status: Offline

Παρουσίαση βιβλίου Τάσου Κακλαμάνη - Γιάννη Τσιαντή

Postby fakk » 14 Dec 2014 04:49 pm

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρλιου στις 19:00 στον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαιδαρίου, Αγίας Λαύρας 2, έναντι κολυμβητηρίου Χαιδαρίου (στο υπόγειο της πολυκατοικίας, κάτω απο το διαγνωστικό κέντρο Ασκληπειός), θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου"Επτά" των Τάσου Κακλαμάνη και Γιάννη Τσιαντή, με τη μουσική συνοδεία των συγκροτημάτων 'Λαβύρυθμος' και 'Ρεμπετοκαφενές Αιγάλεω'.
https://www.facebook.com/#!/photo.php?f ... =1&theater

Ένα συγγραφικό έργο ‘’Κινηματογραφικής Λογοτεχνίας’’ που εκτυλίσσεται στη σημερινή Αθήνα με γρήγορες και έντονες εναλλαγές φωτογραφικών ‘’καρέ’’, διάρκειας επτά ημερών. Δυο συγγραφείς ανταλλάσσουν τον ήρωα και τα πρόσωπα σε μια σκυταλοδρομία γραφής, άρρηκτα συνδεδεμένη με το κεντρικό θέμα και με ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη την πένα του εκάστου συγγραφέα.
Ο Αποστόλης μια διχασμένη persona του σύγχρονου καπιταλισμού έχει ημερομηνία λήξεως μιας εβδομάδας. Το στοίχημα είναι να κλείσει μια συμβιβασμένη κοινότυπη ζωή με ηρωική σουρεαλιστική έξοδο επτά ημερών, παίρνοντας πίσω το αίμα μιας ολόκληρης χαμένης γενιάς προς μετάγγιση των ερχόμενων γενεών…
«Με λένε Αποστόλη και είμαι σε Αποστολή»

Return to “Προτάσεις”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest