Τα τραγούδια και η σχετική πληροφορία και περιγραφή τους συνδιαμορφώνονται από τα μέλη της σελίδας.
Δεν έχετε συνδεθεί στη σελίδα χρησιμοποιώντας κάποιο όνομα χρήστη. Μπορείτε να ακούσετε ελεύθερα, ωστόσο κάποιες λειτουργίες στη στήλη "Πρόσθετα" είναι διαθέσιμες μετά τη σύνδεση, όπως η δημιουργία Playlists και οι επιθυμίες στο ράδιο.
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να ενεργοποιήσετε τις παραπάνω λειτουργίες και για να προσθέσετε πληροφορία και να συνεισφέρετε έτσι και σεις στη συνδιαμόρφωση της βάσης δεδομένων.

Τραγούδι: Μισιρλού

Τραγούδια: 1 Αναζήτηση ως προς α/α: 8216
ID Τίτλος Συνθέτης (Στιχουργός) Στιχουργός Τραγ/στής Έτος ηχογ. Ημ/νια προσθ. Πληροφορίες Αρ. Δίσκου Πρόσθετα
8216Μισιρλού  (3:05 - 128 Kbps) 1Ρουμπάνης Ν.Άλλος Καλλιτέχνης195007/03/2008 16:33:03Η γερμανική εκδοχή. Για την ακρίβεια πρόκειται για την γίντις εκδοχή. Την ακούμε από τον Seymour Rexite,τον αποκαλούμενο και "King of Yiddish Radio". Τα γίντις (yiddish) είναι γερμανική γλώσσα που μιλιόταν από τις εβραϊκές κοινότητες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης από το Μεσαίωνα έως τον 20ό αιώνα. Μοιάζουν με τα γερμανικά και περιέχουν πολλές εβραϊκές και σλαβικές λέξεις. Στη γλώσσα αυτή είναι και οι στίχοι του τραγουδιού αυτού, γραμμένοι από την σύζυγο του Rexite, δημοφιλή yiddish ηθοποιό Miriam Kressyn, όπως τουλάχιστον πληροφορούμαστε εδώ: http://4misirlou.blogspot.com