Τα τραγούδια και η σχετική πληροφορία και περιγραφή τους συνδιαμορφώνονται από τα μέλη της σελίδας.
Δεν έχετε συνδεθεί στη σελίδα χρησιμοποιώντας κάποιο όνομα χρήστη. Μπορείτε να ακούσετε ελεύθερα, ωστόσο κάποιες λειτουργίες στη στήλη "Πρόσθετα" είναι διαθέσιμες μετά τη σύνδεση, όπως η δημιουργία Playlists και οι επιθυμίες στο ράδιο.
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να ενεργοποιήσετε τις παραπάνω λειτουργίες και για να προσθέσετε πληροφορία και να συνεισφέρετε έτσι και σεις στη συνδιαμόρφωση της βάσης δεδομένων.

Τραγούδι: Μαρίτσα η Σμυρνιά

Τραγούδια: 1 Αναζήτηση ως προς α/α: 5005
ID Τίτλος Συνθέτης (Στιχουργός) Στιχουργός Τραγ/στής Έτος ηχογ. Ημ/νια προσθ. Πληροφορίες Αρ. Δίσκου Πρόσθετα
5005Μαρίτσα η Σμυρνιά  (3:20 - 114.46 Kbps) 1Σέμσης Δ.Νταλγκάς (Διαμαντίδης) Α.193101/11/2003 17:47:40Πεντακάθαρο 78-αρι.Από τα πρώτα τραγούδια του Δημήτρη Σέμση το οποίο μας μεταφέρει το ερωτικό κλίμα που δημιούργησαν στις λαϊκές συνοικίες της Αθήνας και του Πειραιά οι όμορφες γυναίκες της Σμύρνης, αφού επέτυχαν την "απόλυτη υποταγή" των ντόπιων αντρών. Το τραγούδι τραγούδησε και πάλι ο Αντώνης Νταλγκάς με τίτλο "Σμυρνιά καμωματού", με μικροδιαφορές στους στίχους και την ενορχήστρωση. Δίσκος HMV AO 591. Ορχήστρα με βιολί, κανονάκι και κιθάρα από τους Δημήτρη Σέμση, Λάμπρο Σαββαΐδη και Κώστα Σκαρβέλη.AO-591