Τα τραγούδια και η σχετική πληροφορία και περιγραφή τους συνδιαμορφώνονται από τα μέλη της σελίδας.
Δεν έχετε συνδεθεί στη σελίδα χρησιμοποιώντας κάποιο όνομα χρήστη. Μπορείτε να ακούσετε ελεύθερα, ωστόσο κάποιες λειτουργίες στη στήλη "Πρόσθετα" είναι διαθέσιμες μετά τη σύνδεση, όπως η δημιουργία Playlists και οι επιθυμίες στο ράδιο.
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να ενεργοποιήσετε τις παραπάνω λειτουργίες και για να προσθέσετε πληροφορία και να συνεισφέρετε έτσι και σεις στη συνδιαμόρφωση της βάσης δεδομένων.

Τραγούδι: Τζιβαέρι μανές

Τραγούδια: 1 Αναζήτηση ως προς α/α: 14745
ID Τίτλος Συνθέτης (Στιχουργός) Στιχουργός Τραγ/στής Έτος ηχογ. Ημ/νια προσθ. Πληροφορίες Αρ. Δίσκου Πρόσθετα
14745Τζιβαέρι μανές  (3:06 - 192 Kbps) 1ΑΜΑΝΕΔΕΣΣωφρονίου Β.192920/12/2012 18:38:04«Του έρωτος την δύναμη μόνο εγώ γνωρίζω. Τ' υπέφερα στα χέρια σου, θυμούμαι και δακρύζω». Διαφορετική εκτέλεση από την ήδη υπάρχουσα. Στοιχεία δίσκου δεν βρέθηκαν. Ίσως όμως να πρόκειται για τον GA-1464 από την Odeon Γερμανίας. O Μανιάτης σημειώνει ότι ο «Ματζόρε μανές» αυτού του δίσκου ξεκινάει με το στίχο «αφού σκληρά δεν αγαπάς», αλλά μπορεί να πρόκειται για το ίδιο λάθος που εμφανίζεται και στα στοιχεία για το δίσκο V-45100 της Polydor Γερμανίας (περισσότερα στα σχόλια του δεύτερου ομότιτλου κομματιού της σελίδας με ερμηνευτή και πάλι τον Σωφρονίου). Πρόκειται για Τζιβαέρι μανέ. Συνεπώς είτε δεν καταγράφεται καθόλου από το Μανιάτη, είτε πρόκειται για ένα από τους δίσκους: Δίσκος Columbia Αγγλίας / 18061 ή Δίσκος Parlophon Γερμανίας / B-21578 / 101113 / 1930 στους οποίους ο Μανιάτης καταγράφει ένα Τζιβαέρι με το ίδιο ημιστίχιο: Στο έρημό μου το κορμί....