Τα τραγούδια και η σχετική πληροφορία και περιγραφή τους συνδιαμορφώνονται από τα μέλη της σελίδας.
Δεν έχετε συνδεθεί στη σελίδα χρησιμοποιώντας κάποιο όνομα χρήστη. Μπορείτε να ακούσετε ελεύθερα, ωστόσο κάποιες λειτουργίες στη στήλη "Πρόσθετα" είναι διαθέσιμες μετά τη σύνδεση, όπως η δημιουργία Playlists και οι επιθυμίες στο ράδιο.
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να ενεργοποιήσετε τις παραπάνω λειτουργίες και για να προσθέσετε πληροφορία και να συνεισφέρετε έτσι και σεις στη συνδιαμόρφωση της βάσης δεδομένων.

Τραγούδι: Γιαρ γιαρ αμάν (Εκάεν και το Τσάμπασιν)

Τραγούδια: 1 Αναζήτηση ως προς α/α: 14482
ID Τίτλος Συνθέτης (Στιχουργός) Στιχουργός Τραγ/στής Έτος ηχογ. Ημ/νια προσθ. Πληροφορίες Αρ. Δίσκου Πρόσθετα
14482Γιαρ γιαρ αμάν (Εκάεν και το Τσάμπασιν)  (3:12 - 192 Kbps) 1ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ-ΠΟΝΤΙΑΚΑΠετρίδης Σ.193611/02/2013 18:34:37Ποντιακός χορός ομάλ απο τον Σταύρον Πετρίδη. Δίσκος Columbia Ελλάδος DG-6222 / CG-1418. "Κάηκε και το Τσάμπασιν και μείνανε οι τοίχοι πέσανε να το σώσουνε της Ορντούς (η πόλη Κοτύωρα), τα παλληκάρια πέσανε να το σώσουνε της Ορντούς τα θηρία, άντε άντε το κορίτσι (μπιζίμ ονταγιά *Τουρκικά) στον οντά μας θα σε πάρω και θα φύγω μα την Παναγιά. Μιλώ, μιλώ,γιατί δεν μιλάς, μάλλον κόπηκε η φωνή σου, από τον Θεό θα το βρεις που με περιφρονείς *σκυλοκούταβον (παιδί σκύλας), άντε άντε το κορίτσι (μπιζίμ ονταγιά *Τουρκικά) στον οντά μας θα σε πάρω και θα φύγω μα την Παναγιά. Άφησε τα να υποφέρουνε, άντε έλα με μένα, στη μέση σου να τυλιχτώ, να μην έχω στην καρδιά μου πληγή, άντε άντε το κορίτσι (μπιζίμ ονταγιά *Τουρκικά) στον οντά μας θα σε πάρω και θα φύγω μα την Παναγιά."DG-6222