Τα τραγούδια και η σχετική πληροφορία και περιγραφή τους συνδιαμορφώνονται από τα μέλη της σελίδας.
Δεν έχετε συνδεθεί στη σελίδα χρησιμοποιώντας κάποιο όνομα χρήστη. Μπορείτε να ακούσετε ελεύθερα, ωστόσο κάποιες λειτουργίες στη στήλη "Πρόσθετα" είναι διαθέσιμες μετά τη σύνδεση, όπως η δημιουργία Playlists και οι επιθυμίες στο ράδιο.
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να ενεργοποιήσετε τις παραπάνω λειτουργίες και για να προσθέσετε πληροφορία και να συνεισφέρετε έτσι και σεις στη συνδιαμόρφωση της βάσης δεδομένων.

Τραγούδι: Το μιστέκι

Τραγούδια: 1 Αναζήτηση ως προς α/α: 11161
ID Τίτλος Συνθέτης (Στιχουργός) Στιχουργός Τραγ/στής Έτος ηχογ. Ημ/νια προσθ. Πληροφορίες Αρ. Δίσκου Πρόσθετα
11161Το μιστέκι  (2:42 - 128 Kbps) 1Άλλος ΚαλλιτέχνηςΓιαμπουράνης Α.194928/07/2010 08:54:27''Την έπαθε και η Άννα, η μικρή Αμερικάνα η Αννούλα απ'το Ντιτρόιτ, που ένας πόνος τηνε τρώει. Δεν αντέχω θα το πω, της Αννιώς το μυστικό να το μάθουν οι κοπέλες, να φυλάγονται απ'τις τρέλες Τα κοκτέιλς και η μπάρα και τα φλούιντ ντράιβ κάρα και μια βόλτα μες στο πάρκι κι ένα κλέφτικο φιλάκι. Επί τέλους ένα ράιντ, μες στον κήπο είναι ολ ράιτ μα μην προχωρείς παρέκει, να μην πέσεις στο μιστέκι. Μην κακιώνεις Άννα μου, τό 'πάθε κι η μάνα μου όπως τό 'χουν πάθει κι άλλες και μικρούλες και μεγάλες. Αχ το φοβερό μιστέκι, που στις κοπελιές δε στέκει. Το μιστέκι, το μιστέκι, που στις κοπελιές δε στέκει. ''. Τραγουδά ο Αργ. Γιαμπουράνης. Στην άλλη όψη το ''Τσοπανάκος'' με τον ίδιο. Δίσκοι Flogera 1 και Liberty 1FL-1 Lib-1